Inspiratie

    Beste cateraar van Nederland

    De impact van een corporate food policy op gezondheid en duurzaamheid

    De impact van een corporate food policy op gezondheid en duurzaamheid Steeds meer organisaties realiseren .

    Ontspanning en eten: meer dan alleen voeding!

    Ontspanning en eten: meer dan alleen voeding! Het creëren van een ruimte voor rust en .

    Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt!

    Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt Duurzaamheid is niet langer een optie, maar .

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    Werknemersbetrokkenheid en personalisatie: De toekomst van bedrijfscatering!

    Werknemersbetrokkenheid en personalisatie: De toekomst van bedrijfscatering! In de moderne werkomgeving is catering meer dan .

    Ondernemerslessen van Rijnie Trip uit Assen: ‘Je moet niet alles zelf willen doen’

    Ondernemerslessen van cateraar Rijnie Trip uit Assen: ‘Je moet niet alles zelf willen doen’ Ondernemen .

    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    Peulvruchten, goed voor jou, goed voor de wereld!

    Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die .

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiële verbinding!

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiële verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw .

    Gastvrijheid maakt het verschil!

    Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

    Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

    Zeewier is hot!

    Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

    ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

    IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

    BESTE CATERAAR VAN NEDERLAND!

    Met ongelooflijk grote trots kunnen wij mededelen dat Van Lier Catering is uitgeroepen tot BESTE .

    BELEEF DE GASTVRIJHEID

    Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het .

    HOE VERBETER IK DE VITALITEIT VAN MIJN MEDEWERKERS?

    Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit .

    JEZELF VROLIJK ETEN

    JEZELF VROLIJK ETEN – WETEN HOE JE DAT DOET? Voeding is eigenlijk een soort medicijn: .

    EIWITTRANSITIE

    EIWITTRANSITIE, WAT BETEKENT DAT EIGENLIJK? Met de “eiwittransitie” wordt de overgang naar meer plantaardige eiwitten .

    MT1000 - 2020

    Wat zijn we trots!! 2020... een jaar vol veranderingen, aanpassingen, uitdagingen maar ook zeker met .

    ELKE ONDERNEMER ZAL DE AFGELOPEN MAANDEN WEL EEN CORONADIP HEBBEN GEHAD. IK OOK.

    Zoals gepubliceerd in Misset Horeca: "Elke ondernemer zal de afgelopen maanden wel een coronadip hebben .

    VERSPILLING GA JE TEGEN!

    Om verspilling tegen te gaan en onder het motto #geefjedrankdoor, een initiatief van Coca-Cola European .

    MT1000 - TOP 5 IN 2019

    Jaarlijks wordt er door MT1000 een onderzoek uitgevoerd naar de beste zakelijke dienstverleners van heel .

    HET MOET TOT IN DETAIL KLOPPEN

    Zoals gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden: "Hoe een bedrijf met haar roots stevig .

    MIDDELGROTE CATERAARS PAKKEN SAMEN LANDELIJKE POLITIETENDER

    In ons vakblad Catering Magazine is een interview opgenomen met René Niemarkt van Meinders Catering, .

    BIOLOGISCHE SEIZOENSGROENTEN VAN DE GROTE TOR

    Gezond eten en het milieu sparen, dat staat hoog in het vaandel van Van Lier. .

    PIZZA? BIJ VAN LIER BEN JIJ GEZOND AAN ZET!

    Je hoeft geen wetenschappelijk onderzoeker te zijn om te constateren dat pizza's erg populair zijn .

    ONTZOUTEN VAN ONZE SMAAK

    Dat de meeste mensen te veel zout eten is genoegzaam bekend. De vraag is hoe .

    BROWNIES. VOEDINGSMIDDEL OF GENOTMIDDEL?

    In verschillende restaurants biedt Van Lier brownies aan van Brownies&downieS. De brownies zijn gemaakt van .

    LEKKER EEN PODJE LUISTEREN

    Luisteren is gemakkelijker dan lezen. Wij haken in op de trend naar meer gemak door .

    KUN JIJ ZONDER GUILTY PLEASURES?

    Heimelijk schep je er plezier in, maar je zult er niet voor uitkomen. Dat zijn .

    VIJF BIJZONDERE ASPECTEN VAN ASPERGES

    Lente en lekker eten. Dan denk je aan asperges! We zijn er dol op en .

    ZIJN WE DE WEG KWIJT MET ONS ONTBIJT?

    Hoe simpel het ook lijkt, misschien is het ontbijt wel de ingewikkeldste maaltijd van de .

    DE GEZONDE COMPENSATIE VAN DE CATERAAR

    Veel mensen hebben moeite met het doorbereken van hun vaste eetgewoonten. Ook als die leiden .

    VERWARRING DER SEIZOENEN IN DE KEUKEN

    Eind februari zijn in delen van ons land al temperaturen gemeten van 20 graden Celcius. .

    WAT DE MEESTE DIËTEN JE NIET VERTELLEN

    Survivaltips van een ervaren afslanker Pietje Puk is in een halfjaar twintig kilo afgevallen door .

    HET CIRCULAIRE BEDRIJFSRESTAURANT

    Tussen idealisme en opportunisme   Steeds vaker ligt in aanbestedingen de nadruk op 'circulair', waarmee .

    STUKJES ALS VAN KIP

    Het onbekende laten beminnen Wil je consumenten laten kennismaken met iets nieuws? Dan is dit .

    ISABEL BOERDAM, INITIATIEFNEMER WEEK ZONDER VLEES

    Isabel Boerdam, initiatiefnemer De Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam. Zij .

    ONZE EETGEWOONTES TUSSEN HOOP EN VLEES

    Nationale week zonder vlees, 11 t/m 17 maart In de jaren zeventig van de vorige .

    CARNAVAL IN GRONINGEN, THE DAY AFTER

    Het zal je misschien verbazen, maar Groningers kunnen echt carnaval vieren. Wat onze landgenoten beneden .

    WEL BINN TE HOLDN! DRIEMAAL LEKKER GRONINGS

    Omdat wij momenteel deelnemen aan drie aanbestedingen in Groningen, is dat een mooie aanleiding om .

    TRAKTEER UW GASTEN OP EEN FIJNE AMBIANCE

    Wat doe je bij het bezoeken van een onbekend restaurant? Je beoordeelt de menukaart die .

    VANDAAG ZIJN WIJ VAN GISTEREN

    Vers is het toverwoord voor gezond en lekker eten. Er zijn echter uitzonderingen. Soms smaakt .

    CLOCKLESS EATING, DE TIJD ZAL HET UITWIJZEN

    Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in .

    WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT

    De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar .

    VITALIER DAT IS CATERING VAN 'VAN HIER'

    Heb je wel eens een kleinschalige kaasmakerij bezocht? Of een biologisch tuinbouwbedrijf? Dan weet je .

    DUWTJES GEVEN IN DE GEZONDE RICHTING

    Hoe 2019 zal worden is koffiedik kijken. Wat voeding betreft is er echter een duidelijke .

    MT1000

    Heel trots zijn wij!!   In het MT 1000, het grootste onderzoek in Nederland onder .

    KABINET WIL EEN GEZONDER NEDERLAND

    Het kabinet wil dat wij Nederlanders minder snel ziek worden en gezonder oud worden. Daarvoor .

    ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR

    Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen .

    AFSCHEID VAN EEN GESLAAGD 2018

    In het afgelopen jaar hebben wij weer met veel plezier al onze gasten bediend. "Even .

    VERBINDEN MET ETEN EN DRINKEN

    Om elkaar beter te leren kennen, is samen eten en drinken een ritueel dat goed .

    EEN HALTE VOOR DE SNELLE ARRESLEE

    Alsof 2019 geen dagen heeft! Zo druk zijn wij de laatste weken voor de jaarwisseling. .

    WAT ZETTEN MILLENNIALS OP DE KAART?

    "Je wordt ouder papa, ja geef het maar toe..." zong Peter Koelewijn in 1977. Hij .

    NIEUWE GERECHTEN DIE 'CHEESE' ZEGGEN

    Van Lier Catering heeft haar menukaart geactualiseerd en dat betekent ook: nieuwe fotografie! De fotoshoot .

    MAAR... DE HOLLANDSE POT BLIJFT POPULAIR

    Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse .

    WAT KAN DE HRM-AFDELING MET CATERING?

    Ze willen werken op een plek waar ze zich thuis voelen. Hun job moet 'goed' .

    UITZONDERINGEN IN DIEETWENSEN ZIJN DE REGEL

    Wil je het Millennials naar de zin maken, houd dan rekening met een goede mix tussen .

    HET DR. ALETTA JACOBS COLLEGE HEEFT EEN ZILVEREN SCHOOLKANTINE SCHAAL!

    Voor het tweede jaar op rij heeft het Dr. Aletta Jacobs College een zilveren Schoolkantine .

    EEN SMAAKVOLLE AANKLEDING VAN UW PARTY

    De beste hulp van een chef is een inspirerende omgeving. Daarin komen zijn creaties volledig .

    GRUNNIGER MOSTERDSOEP... VAN VAN LIER!

    Op veel events doen wij mensen een plezier met onze Groninger mosterdsoep. Het is een .

    DE CATERING MAAKT EEN EVENT COMPLEET

    Bij de catering van een event sta je voor veel beslissingen. Zelf doen lijkt voordelig, .

    "LAAT MIJ UW HUISWIJN PROEVEN, DAN ZEG IK WIE U BENT."

    Voor dit najaar hebben wij drie nieuwe (biologische) huiswijnen geselecteerd: rood, rosé en wit. Het .

    DAG VAN DE DUURZAAMHEID

    Vandaag is het de dag van de duurzaamheid. Van Lier Catering zet zich op diverse .

    EET-GEEN-DIERENDAG

    Op 4 oktober is het Dierendag. Op deze dag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed .

    RESTJESDAG IN DE CATERING. DOEN OF LATEN?

    Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord .

    APPARATUUR, WIE ONDERHOUDT HET?

    Zelf de apparatuur onderhouden? In de thuiskeuken beschikt de particulier over allerlei apparaten om goed .

    EEN DUWTJE IN DE GEWENSTE RICHTING

    Een duwtje in de gewenste richting Gedrag beïnvloeden door te straffen of een vinger op .

    TIPS VOOR HET AANBESTEDEN

    Download ons e-book met cateringtips! Een goede bedrijfscatering is het visitekaartje van uw onderneming. Een .

    VITALE VAKANTIE

    Een vitale vakantie toegewenst! Tijdens je vakantie staat je gedrag op de 'gemak'-stand. Je eet .

    ALCOHOL OP VAKANTIE

    Lekker fris zo'n cocktail! Voor veel mensen hoort een alcoholisch drankje erbij op vakantie. Je .

    VAKANTIETIPS

    Kan ik dit water veilig drinken? Heb je twijfels over het drinkwater op je buitenlandse .

    BINNENKORT IN ONZE NIEUWSBRIEF

    Na de zomer handige tips voor aanbesteden! Nu eerst lekker wegwezen en genieten! Wij wensen .

    OOK VEELZIJDIG VOOR VEGETARIËR EN VEGANIST

    Steeds meer mensen maken kennis met vleesloos of diervrij eten. Wil je dit serieus aanpakken, .

    IN BALANS MET ONZE HARTELIJKE GROENTEN!

    Ze liggen er vaak zo vanzelfsprekend bij: groenten. Maar wat ligt daar nou echt? Per .

    EEN LEKKER TUSSENDOORTJE VOOR GEZONDE PRESTATIES

    We hebben allemaal onze gewoonten, goede en slechte. Als cateraar willen wij graag de goede .

    EET JE GROENTE DAG

    Op 17 juni is het "eet je groente dag" ter promotie van een gezonder eetpatroon .

    AARDIG VOOR HET MILIEU

    Wereldmilieudag wordt sinds 1974 jaarlijks door de Verenigde Naties georganiseerd om wereldwijd in actie te .

    BELANGEN MKB CATERAARS ONDERGESCHIKT BIJ CAO-ONDERHANDELINGEN

    De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars, kortweg VOCC genoemd, is net als Veneca van mening dat .

    ASPERGES ZIJN EEN RIJKE VERWENNERIJ

    Zodra er weer asperges verkrijgbaar zijn, geeft ons dat altijd een blij gevoel! Wij zetten .

    LEKKER ETEN EN DRINKEN VAN VERS FRUIT

    Iedereen heeft wel eens een dip in de dag. Met fruit kom je er snel .

    VERS GEBAKKEN BROOD OP DE PLANK!

    Welke geuren uit het dagelijks leven zijn uw favoriet? Veel genoemd zijn vers gemaaid gras, .

    EEN GOEDE LUNCH IS EEN BELEVING

    Wil je medewerkers stimuleren het beste van zichzelf te geven? Dan helpt een goede dagindeling .

    WELKE 'HOEK' STAAT TOT UW BESCHIKKING?

    Het woord kantine is afgeleid van het Italiaanse woord canta dat 'hoek' betekent, ook wel .

    BROWNIES&DOWNIES X VANLIERCATERING

    We zijn de samenwerking aangegaan met Brownies&downieS! Bij ons bedrijfsrestaurant bij Waterschap Drents Overijsselse Delta .

    CATAWIKI

    Gisteren hebben wij ons nieuwe bedrijfsrestaurant bij Catawiki geopend. We hebben ons restaurant geïntroduceerd met .

    VAN LIER CATERING NEEMT HORECA AQUARENA OVER

    Vanaf 12 maart nemen wij het horecagedeelte over van het zwembad Aquarena te Emmen. Wij .

    KEURMERK VOCCATERAARS

    Het jaar 2018 begint goed voor Van Lier Catering! Met ingang van 1 januari 2018 .

    EEN GESPREK MET IETS ERBIJ

    Waar mensen ook werken, er is altijd een moment waarop zij eten & drinken. De .

    WINNAAR KERSTPAKKET 2017

    Via onze Facebook pagina Van Lier Bedrijfscatering is er volop gereageerd op onze weggeef-actie. Via Facebook .

    MT1000-LIJST

    MT1000, het grootste onderzoek onder beslissers van zakelijke diensten.   Met trots mogen wij zeggen .

    WIN EEN KERSTPAKKET!

    WIJ GEVEN EEN KERSTPAKKET WEG! Wie verdient dit goed gevulde kerstpakket? Ga naar onze Facebookpagina .

    BLOG: AANBESTEDEN

    A A N B E S T E D E N   Onlangs had ik .

    DUURZAAM ONDERNEMEN

    Duurzaam ondernemen wordt ook wel aangeduid als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hierin vinden wij de .

    GEZONDE SCHOOLKANTINE VOOR ALETTA JACOBS COLLEGE EN VAN LIER CATERING

    Het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand heeft een zilveren Schoolkantine Schaal 2017 van het .

    VAN LIER IN HUUSKES MAGAZINE

    In het nieuwste nummer van Huuskes magazine staat een artikel over de samenwerking tussen Huuskes .

    VAN LIER CATERING IN TOP-10 MT MAGAZINE

    Business Magazine MT voor managers en directeuren heeft in samenwerking met de Erasmus Universiteit onder .

    SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

    In de provincie Drenthe zijn 4.000 inwoners afhankelijk van de voedselbank. Om ervoor te zorgen .

    SMOOTHIES VEROVEREREN BEDRIJFSRESTAURANT

    Smoothies en shakes zijn vrij makkelijk te maken. Ook in het bedrijfsrestaurant. Ze zijn smakelijk .

    BEGIN TIJDIG MET AANBESTEDEN CATERING

    Alles over catering – interview Marielle Hintzen augustus 2016 Bedrijven, overheden en organisaties zouden eerder .

    VERSOEPELING BIEDT PERSPECTIEF: EUROPEES AANBESTEDEN HOEFT MINDER VAAK

    Het Europees aanbesteden van catering dat gepaard gaat met uitgebreide voorschriften en regels, is na .
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram