HET MOET TOT IN DETAIL KLOPPEN

    Zoals gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden: "Hoe een bedrijf met haar roots stevig verankerd in Drenthe en met een vrouw als directeur/eigenaar, zich in de dynamische wereld van de catering staande houdt én onderscheidt."


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    6 maart 2023
    Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

    Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

    20 juni 2022
    Zeewier is hot!

    Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram