Bedrijfskantine
Van Lier bedrijfskantine – Is samenwerken met u aan vitale medewerkers!

Bedrijfskantine professioneel beheren 

Heeft u een bedrijfskantine waar uw medewerkers gezellig samenkomen en de lunch gebruiken?

Bij het beheren van bedrijfskantines werken we dagelijks vanuit onze visie: “wij geloven dat mensen die goed eten beter functioneren”. Onze catering voor uw bedrijfskantine biedt uw medewerkers een gezond aanbod van eten & drinken waarmee we bijdragen aan de vitaliteit, gezondheid, tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

In onze bedrijfskantines stellen wij onszelf tot doel om uw medewerkers dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze.
Zo draagt uw bedrijfskantine ook nog eens ons steentje bij aan uw organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit, medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap.

Benieuwd hoe wij uw bedrijfskantine vormgeven?

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Geen verrassingen achteraf

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Een offerte op maat
Beste cateraar van Nederland
Wij verzorgen de bedrijfskantines bij onder andere gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio’s, productiebedrijven, de Politie en woningstichtingen.

Ook geïnteresseerd in onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijfskantine? Of heeft u op dit moment nog geen bedrijfskantine en overweegt u om te gaan starten met catering?

Neem gerust contact met ons op dan zorgen wij voor de koffie.

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SUCCESVERHALEN

“Door de korte lijnen is het contact erg direct en constructief”
Anja — Gemeente Assen

Wel of niet uitbesteden

Dat is afhankelijk van de situatie. In een krimpende economie is de neiging tot diensten in eigen beheer doen sterk aanwezig, en in een groeiende economie is de neiging om uit te besteden weer veel groter. Ieder bedrijf maakt daar zelf een keuze in.

Vaak zijn facilitair managers bang om de greep op de dienst te verliezen na uitbesteden. Maar dat hoeft niet. In overleg met ons bepaalt u het beleid ten aanzien van het gewenste kwaliteitsniveau, het serviceniveau, de klanttevredenheid, enzovoort. Deze gemaakte afspraken worden meegenomen in het samenwerkingscontract voor uw  bedrijfskantine

Onze service staat voor een gastvrije bedrijfskantine

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen bedrijfsfilosofie en dus specialisme nodig. Wij willen dat u voelt en ervaart dat we de juiste medewerker voor de juiste klus inzetten. Onze goed opgeleide, gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers heten u van harte welkom.

De bedrijfskantine is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar uw medewerkers graag komen voor niet alleen de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Uw medewerkers vragen om beleving, flexibiliteit, innovatie en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Onze catering voor uw bedrijfskantine voorziet in een horecabenadering met de mogelijkheid tot uitgebreid lekker zitten, elkaar ontmoeten, eten en relaxen in een “huiskamersfeer” maar ook in take-away voor een gezonde wandeling buiten.

Wij hebben unieke bedrijfscatering concepten ontwikkeld voor bedrijfskantines. Graag laten wij u kennis maken met Vitalier, Butik en Hungry Heroes.

e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

Catering op maat voor uw bedrijfskantine

Vanaf de aanbesteding tot en met de uitvoering, de dienstverlening van onze bedrijfscatering voor bedrijfskantines kenmerkt zich door maatwerk en meedenken.

Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op het gebied van onze dienstverlening, niet alleen in het restaurant maar ook bij vergaderingen en evenementen … dat is waar het om draait bij de ondersteuning door Van Lier Bedrijfscatering.

Samen de wereld een beetje beter maken

Verduurzamen begint bij jezelf! De keuze om duurzaam ondernemen een vaste plaats in onze bedrijfsvoering te geven, is voor ons een keuze uit overtuiging.

Zo passen wij binnen bedrijfsactering duurzaamheid toe:
1. Lokale ingrediënten hebben de voorkeur
2. Samenwerking met lokale ondernemers
3. Creëren van bewustzijn bij onze medewerkers
4. Speciale aandacht voor Co2 vermindering
5. We betrekken uw medewerkers bij onze bedrijfscatering

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in bedrijfscatering 

"Hospitality in de bedrijfscateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"

ONZE CONCEPTEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram