Butik by Van Lier

Het kantoor krijgt een andere functie.

We gaan naar een eten & drinken aanbod met meerdere eetmomenten, de hele dag door.

Het toekomstige huisvestings- en werkplekvraagstuk heeft een andere betekenis gekregen ten opzichte van een paar jaar geleden.

Het kantoor krijgt een andere functie. De meerwaarde van het kantoor verschuift van het aanbieden van een werkplek naar een plek waar mensen samenwerken, verbinden, kennis delen en netwerken. Er zal dus veel meer aandacht uitgaan naar de wensen van de gebruikers.

Bureaus maken plaats voor statafels, kantoorruimten worden aangepast tot comfortabele samenwerkplekken met een meer huiselijke sfeer. En verder meer informele lounges, die warmte en gezelligheid uitstralen.

Benieuwd naar Butik by Van Lier?

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Geen verrassingen achteraf

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Een offerte op maat
Wij laten u graag de mogelijkheden zien van Butik met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Bedrijfscatering

"*" indicates required fields

Naam*

Deli Butik By Van Lier

De Deli Butik is de bemande versie van de Butik. Een gastvrouw of gastheer van Van Lier zorgt voor een totale lunchervaring en kan u helpen met verse bonenkoffie, verse smoothies, salades, soepen of een speciale sandwich. 

Het voordeel van een Deli Butik is dat u lunchtijden kunt spreiden en drukte voorkomen. Artikelen zijn individueel verpakt om kwaliteit en hygiëne te garanderen en is contactloos betalen aanwezig, zoals afrekenen met uw smartphone.

Butik By Van Lier assortiment

Het assortiment eten en drinken van Butik wordt met zorg door ons samengesteld, denk aan bijvoorbeeld yoghurt met granola, zuiveldranken, sappen, belegde broodjes, kleine en grote salades, tosti’s, panini ’s, frisdranken, tussendoortjes, koelverse maaltijden, koffie en thee. Ons assortiment heeft voor ieder wat wils – of u nou vegetarisch, veganistisch of flexitarisch eet!

Food Butik By Van Lier

Deze variant is een onbemande shop, dat betekent dat ook de openingstijden onbeperkt zijn. Uw medewerkers en gasten kunnen dus op elk gewenst moment, 24/7, dagverse producten kopen. Van belegde broodjes, wraps en diverse salades tot verse sappen en healthy snacks. Onbemand betekent niet onpersoonlijk: we hebben de Food Butik zo opgebouwd dat u zich er direct ‘thuis’ voelt en gebruiken de nieuwste technieken waardoor u toch het gevoel krijgt dat u persoonlijk wordt ‘aangesproken’.

Alle producten in de Food Butik zijn to go, dat wil zeggen dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. De verpakkingen zien er aantrekkelijk, maar wel stijlvol eenvoudig uit. Door middel van de Butik-App kunt u direct de producten zelf afrekenen.

De Butik App

Automatisch sparen, scannen en betalen met 1 app. Met de Butik-app kan het.

Download de app in uw Butik shop, installeer hem en you are ready for take-off!

Betaal met gemak via uw eigen smartphone. Dit is veiliger voor u en onze medewerkers. Met de Butik app ondersteunen wij betalingen via iDeal, PayPal, Maestro, MasterCard, Visa Bancontact & VPay.

Coffee Butik

De Coffee Butik is een echte coffeecorner! Met wat extra’s, dus perfect om samen met collega’s even bij te praten. Deze Butik-variant is de overtreffende trap van gastvrijheid en koffiebeleving met wat lekkers. Met de Coffee Butik combineert u heel efficiënt de functie van een koffiebar met een restaurant binnen uw pand.

De Coffee Butik is standalone inzetbaar, maar kan ook worden gecombineerd met de functie van een receptie of een meeting place. Zo creëert u de optimale ontvangst beleving! De Coffee Butik kan ingezet worden met een Barista, die verschillende soorten koffie maakt met biologische, verantwoorde bonen. Van een strakke cappuccino en een straffe espresso tor een zachte koffie verkeerd of een lekkere latte macchiato. De coffee-Butik is eenvoudig uit te breiden met een (klein) zitgebied, retailverkoop en diverse andere opties.

e-boek trends in Catering

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

BERT

Zorgen dat mensen graag langskomen

"Eten, drinken en gastvrijheid dat is onze grote passie. Het liefst laten wij zoveel mogelijk mensen meegenieten van onze passie. Samen een onvergetelijk moment beleven! Eten verbindt. Letterlijk!"

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram