Bedrijfscatering
Wij geloven dat mensen die goed eten beter functioneren.

Van Lier Bedrijfscatering - is samenwerken met u aan vitale medewerkers!

Als ondernemende bedrijfscateraar werken we dagelijks vanuit onze visie: “wij geloven dat mensen die goed eten beter functioneren”. Onze bedrijfscatering biedt uw medewerkers een gezond aanbod van eten & drinken waarmee we bijdragen aan de vitaliteit, gezondheid, tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Binnen onze bedrijfscatering stellen wij onszelf tot doel om uw medewerkers dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze. Zo draagt onze bedrijfscatering ook nog eens ons steentje bij aan uw organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit, medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap.

Benieuwd hoe wij uw bedrijfscatering vormgeven?

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Geen verrassingen achteraf

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Een offerte op maat
Beste cateraar van Nederland
Wij verzorgen bedrijfscatering bij onder andere gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio’s, productiebedrijven, de Politie en woningstichtingen.

Ook geïnteresseerd in onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijfscatering? Of heeft u op dit moment nog geen bedrijfscatering en overweegt u om te gaan starten met catering?

Door middel van een enquête onder uw medewerkers krijgen wij een beeld van de wensen en behoeften. De resultaten bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met u.

Neem gerust contact met ons op dan zorgen wij voor de koffie.

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Bedrijfscatering

"*" indicates required fields

Naam*

SUCCESVERHALEN

“Door de korte lijnen is het contact erg direct en constructief”
Anja — Gemeente Assen

Elk bedrijfsrestaurant is uniek.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen bedrijfsfilosofie en dus specialisme nodig. Wij willen dat u voelt en ervaart dat we de juiste medewerker voor de juiste klus inzetten. Onze goed opgeleide, gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers heten u van harte welkom.

Van Lier Bedrijfscatering staat voor gastvrije bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar uw medewerkers graag komen voor niet alleen de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Uw medewerkers vragen om beleving, flexibiliteit, innovatie en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Onze bedrijfscatering voorziet in een horecabenadering met de mogelijkheid tot uitgebreid lekker zitten, elkaar ontmoeten, eten en relaxen in een “huiskamersfeer” maar ook in take-away voor een gezonde wandeling buiten.

Wij hebben hier unieke bedrijfscatering concepten voor ontwikkeld. Graag laten wij u kennis maken met Vitalier, Butik en Hungry Heroes.
e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

Bedrijfscatering op maat

Vanaf de aanbesteding tot en met de uitvoering, de dienstverlening van onze bedrijfscatering kenmerkt zich door maatwerk en meedenken. Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op het gebied van onze dienstverlening, niet alleen in het restaurant maar ook bij vergaderingen en evenementen … dat is waar het om draait bij de ondersteuning door Van Lier Bedrijfscatering.

Samen de wereld een beetje beter maken

Verduurzamen begint bij jezelf! De keuze om duurzaam ondernemen een vaste plaats in onze bedrijfsvoering te geven, is voor ons een keuze uit overtuiging.

Zo passen wij binnen bedrijfsactering duurzaamheid toe:
1. Lokale ingrediënten hebben de voorkeur
2. Samenwerking met lokale ondernemers
3. Creëren van bewustzijn bij onze medewerkers
4. Speciale aandacht voor Co2 vermindering
5. We betrekken uw medewerkers bij onze bedrijfscatering

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in bedrijfscatering 

"Hospitality in de bedrijfscateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"

ONZE CONCEPTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe voorkom je voedselverspilling?
Binnen onze bedrijfscatering draait alles om liefde voor ‘eten’. Onze passie voor verse ingrediënten staat altijd centraal. Als we ons meer bewust zijn van wát we eten dan gooien we ook minder eten weg en gaan we verspilling en overproductie tegen.
Binnen onze bedrijfscatering hergebruiken wij onbewerkte producten zoveel mogelijk de volgende dag. Van oud brood maken onze medewerkers op een snelle manier tosti’s of Italiaanse crostini’s en bruschetta’s voor bij de soep. Of smakelijke wentelteefjes zowel zoet als hartig en rijp en overrijp fruit verwerken wij in smoothies.
Wel of niet uitbesteden? Wat is beter?
Dat is afhankelijk van de situatie. In een krimpende economie is de neiging tot diensten in eigen beheer doen sterk aanwezig, en in een groeiende economie is de neiging om uit te besteden weer veel groter. Ieder bedrijf maakt daar zelf een keuze in.
Vaak zijn facilitair managers bang om de greep op de dienst te verliezen na uitbesteden. Maar dat hoeft niet. In overleg met ons bepaalt u het beleid ten aanzien van het gewenste kwaliteitsniveau, het serviceniveau, de klanttevredenheid, enzovoort. Deze gemaakte afspraken worden meegenomen in het samenwerkingscontract voor bedrijfscatering.
Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren?
Gezonde catering bijvoorbeeld, is een goed hulpmiddel om te zorgen voor vitale medewerkers en is het belangrijk dat een cateringconcept past bij de doelen en/of waarden van een organisatie. Een succesvol cateringconcept is niet inwisselbaar met de cateringvoorziening bij de buurman, maar is ontwikkeld vanuit een visie en waar je met de organisatie naar toe wilt.
Hoe laat je het bezoekersaantal weer stijgen?
Kan de bedrijfscateraar dit beïnvloeden? Ja, nou en of. En die invloed is ook groter dan je denkt.
Niets doen en alles bij hetzelfde laten is een verdere daling van het bezoekers en de omzet accepteren en bij de pakken neer gaan zitten.
Actief nudgen en in overleg met je leveranciers komen tot een goed, gezond en betaalbaar aanbod is de manier. Maar ook….tijd voor ‘recycling’: een nieuwe frisse uitstraling, andere producten en een nieuwe menucyclus.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
chevron-downarrow-rightarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram