Bedrijfscatering
Wij geloven dat mensen die goed eten beter functioneren.

Samenwerken met u aan vitale medewerkers!

Als ondernemende cateraar werken we dagelijks vanuit onze visie: “wij geloven dat mensen die goed eten beter functioneren”. Wij bieden uw medewerkers een gezond aanbod van eten & drinken waarmee we bijdragen aan de vitaliteit, gezondheid, tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. 

Zo draagt onze bedrijfscatering ook nog eens een steentje bij aan uw organisatiedoelstellingen op het gebied van vitaliteit, duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap.

Benieuwd hoe wij uw bedrijfscatering vormgeven?

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Geen verrassingen achteraf

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Een offerte op maat
Het is verstandig om gedegen advies in te winnen met betrekking tot uw bedrijfscatering situatie. U wilt toch ook graag vooraf weten waar u aan toe bent? Wij laten u graag de mogelijkheden zien van onze diensten met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Bedrijfscatering

"*" indicates required fields

Naam*
Toestemming

SUCCESVERHALEN

“Door de korte lijnen is het contact erg direct en constructief”
Anja — Gemeente Assen

Elk bedrijfsrestaurant is uniek.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen bedrijfsfilosofie en dus specialisme nodig. Wij willen dat u voelt en ervaart dat we de juiste medewerker voor de juiste klus inzetten. Onze goed opgeleide, gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers heten u van harte welkom.

Geïnteresseerd in onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijfscatering?

Uw medewerkers vragen om beleving, flexibiliteit, innovatie en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Wij voorzien in een horecabenadering met de mogelijkheid tot uitgebreid lekker zitten, elkaar ontmoeten, eten en relaxen in een “huiskamersfeer” maar ook in take-away voor een gezonde wandeling buiten. Wij hebben hier unieke concepten voor ontwikkeld. Graag laten wij u kennis maken met Vitalier, Butik en Hungry Heroes.

Vanaf de aanbesteding tot en met de uitvoering.

Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op het gebied van onze dienstverlening, niet alleen in het restaurant maar ook bij vergaderingen en evenementen. Dat is waar het om draait bij de ondersteuning door Van Lier.
e-boek trends in Catering

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in bedrijfscatering 

"Hospitality in de bedrijfscateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram