Catering bedrijf
Van Lier ontzorgt op het gebied van evenementen-, bedrijfs- en onderwijscatering.

ALS CATERING BEDRIJF BIEDEN WIJ CATERING VOOR

Waarom kiezen voor cateringbedrijf Van Lier?

1

Offerte binnen twee dagen op maat uitgewerkt.

2

Wij denken écht met u mee.

3

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

4

Met unieke concepten de beste beleving en sfeer.

5

Aantrekkelijke verkoopprijzen
Een unieke gastvrijheidsbeleving voor al uw gasten, dat is waar ons cateringbedrijf het iedere dag weer voor doet!

No nonsens, creatief en vanzelfsprekend zoals we, als cateringbedrijf, het afspreken met flexibiliteit en aanpassingsvermogen als tweede natuur.
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Evenementencatering

"*" indicates required fields

Naam*
Wat voor soort evenement betreft dit?*
AARD VAN DE ACTIVITEIT

ONZE CATERINGDIENSTEN

Van Lier – een catering bedrijf met passie voor eten & drinken

Van eten een feestje maken, dat kunnen we bij alle gelegenheden. In uw bedrijf, op uw evenement of op school. Door mooie, goede en verantwoorde producten, een enthousiast team, liefde voor het vak en in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Het doel van ons cateringbedrijf is u volledig te ontzorgen.
OFFERTE AANVRAGEN

Het catering bedrijf dat u ontzorgt

Voor uw evenement ontzorgen wij u volledig op het gebied van eten & drinken, speciale dieetwensen maar ook de gewenste materialen. En dit gaat heel ver, van het zoeken van een locatie, verzorgen van drukwerk, bloemstukken, barbecue, of tent tot het boeken van een artiest.

Passie voor vitaliteit van mensen

Wij dragen bij aan de gezondheid,
tevredenheid en productiviteit
van uw medewerkers. Als catering bedrijf verzorgen wij niet alleen een gezond aanbod in uw restaurant, maar informeren en stimuleren wij uw medewerkers ook om voor die gezonde keuze te gaan.

Download onze cateringbrochure.

Geinteresseerd in onze werkwijze en de vernieuwende mogelijkheden van ons catering bedrijf?

CATERING BEDRIJF SUCCESVERHALEN 

“We waren niet meer tevreden over de vorige cateraar. Dit bedrijf was te groot, opereerde landelijk en dacht niet echt met ons mee. Wij hebben voor Van Lier gekozen door de servicegerichte houding, het meedenken en het regionale karakter van het bedrijf.”
Martin Jansen — Cosun Beet Company

Hoe maken wij een event uniek

Een evenement moet uniek en bijzonder zijn. Dan blijven uw gasten praten over uw evenement, wordt de inhoud beter onthouden en bouwt het evenement mee aan uw merk, uw bedrijf. 

Dit nemen wij mee tijdens de voorbereiding

NAAR EVENEMENTENCATERING

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijfsrestaurant of event?

Catering vraagt om beleving, flexibiliteit, innovatie en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Of het nu gaat om bedrijfscatering, onderwijscatering of evenementencatering, onze intentie is om eten & drinken met veel passie, een professionele aanpak en lokaal ondernemerschap naar uw locatie te brengen. Tijdens een persoonlijk gesprek denken wij met u mee en maken een op maat gemaakte offerte aan de hand van uw situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoe verduurzaam ik eenvoudig mijn event?

Kies voor een volledig vegetarisch menu. Simple as that. En kies geen cateringbedrijf uit Maastricht voor een evenement in Groningen. Dat scheelt veel kilometers en bijbehorende CO2-uitstoot.
Stel vragen aan uw cateringbedrijf. Bevat het menu bijvoorbeeld seizoen groenten, wordt er ingekocht bij lokale leveranciers, hoe worden de producten verpakt en wat gebeurt er met waste en afval?
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in catering 

"Hospitality in de cateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"

LAAT JE INSPIREREN

Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

BELEEF DE GASTVRIJHEID

Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het .

HOE VERBETER IK DE VITALITEIT VAN MIJN MEDEWERKERS?

Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit .
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram