Catering bedrijf
Van Lier ontzorgt op het gebied van vitaliteit, medewerkerstevredenheid en duurzaamheid.

ALS CATERING BEDRIJF BIEDEN WIJ CATERING VOOR

Waarom kiezen voor catering bedrijf Van Lier?

1

Offerte binnen twee dagen op maat uitgewerkt.

2

Wij denken écht met u mee.

3

Geen verrassingen achteraf.

4

Met unieke concepten de beste beleving en sfeer.

5

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Het is verstandig om gedegen advies in te winnen met betrekking tot uw cateringsituatie. U wilt toch ook graag vooraf weten waar u aan toe bent? Wij laten u graag de mogelijkheden zien van onze diensten met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Bedrijfscatering

"*" indicates required fields

Naam*
Toestemming

ONZE CATERING DIENSTEN

De gast van morgen eet steeds bewuster

Wij dragen bij aan de gezondheid,
tevredenheid en productiviteit
van uw medewerkers.

Gezond lunchen

Een gevarieerd en gezond aanbod op school.

Bemande- of onbemande shops

Bent u op zoek naar een hybride vorm, maar u wilt wel 100% gastvrijheid beleven? Dan is Butik een concept met veel mogelijkheden.

SUCCESVERHALEN 

“We waren niet meer tevreden over de vorige cateraar. Dit bedrijf was te groot, opereerde landelijk en dacht niet echt met ons mee. Wij hebben voor Van Lier gekozen door de servicegerichte houding, het meedenken en het regionale karakter van het bedrijf.”
Martin Jansen — Suiker Unie Groningen

Welkom bij ons aan tafel.

Met onze unieke concepten realiseren wij op eigen wijze en met passie de beste eten & drinken beleving in uw restaurant. Een plek waar iedereen kan genieten van lekker, gezond en verantwoord eten in een sfeer die helemaal past bij uw bedrijfsfilosofie, al 25 jaar ligt daar bij Van Lier het accent.  Ons kantoor bevindt zich in Assen en wij werken voor uiteenlopende branches en type opdrachtgevers verspreid over Nederland.

ONZE CONCEPTEN

Download onze cateringbrochure.

Geinteresseerd in onze werkwijze en de vernieuwende mogelijkheden van ons catering bedrijf?

Geïnteresseerd in onze werkwijze en de mogelijkheden voor catering?

Catering vraagt om beleving, flexibiliteit, innovatie en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Of het nu gaat om bedrijfscatering, onderwijscatering of evenementencatering, onze intentie is om eten & drinken met veel passie, een professionele aanpak en lokaal ondernemerschap naar uw locatie te brengen. Tijdens een persoonlijk gesprek denken wij met u mee en maken een op maat gemaakte offerte aan de hand van uw situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Vanaf de aanbesteding tot en met de uitvoering.

Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op het gebied van onze dienstverlening, niet alleen in het restaurant maar ook bij vergaderingen en evenementen. Dat is waar het om draait bij de ondersteuning door catering bedrijf Van Lier.
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in catering 

"Hospitality in de cateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"

LAAT JE INSPIREREN

ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

BELEEF DE GASTVRIJHEID

Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het .

HOE VERBETER IK DE VITALITEIT VAN MIJN MEDEWERKERS?

Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit .
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram