Bedrijfscatering

Vanaf de aanbesteding tot en met de uitvoering; de catering van Van Lier kenmerkt zich door maatwerk. Vele opdrachtgevers prijzen de persoonlijke aanpak van ons bedrijf, waarbij onze medewerkers het verschil maken. Wij verzorgen de catering in organisaties, bedrijven, instellingen en bij overheden. Daarbij spelen wij altijd in op uw vraag en wensen, waardoor u bij ons geen vastgestelde concepten zult vinden.

Houdt dit in dat wij niet nadenken over thema’s als ‘gezonde voeding’ en ‘duurzaam ondernemen’? Natuurlijk wel! Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op gebied van Bedrijfscatering … dat is waar het om draait bij de ondersteuning van Van Lier.


“Door de korte lijnen is het contact erg direct en constructief”
Bauke van der Meulen
Teamleider Facilitaire Ondersteuning
Gemeente Emmen

Overheid

Naast de catering voor bedrijven en instellingen, verzorgt Van Lier ook de catering in overheidsgebouwen. Gemeentes, waterschappen, provinciehuizen. De wensen van de verschillende gasten zijn vaak vergelijkbaar. Maar ook hierbij is maatwerk leidend! Wat willen u en uw gasten eten? En hoe wilt u dit aanbieden?

Van de volledige catering van personeelsrestaurants tot het verzorgen van coffeecorners … graag denken wij met u mee. Geïnteresseerd in onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijfscatering? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.


Maak een afspraak