Cateringadvies op maat
U zoekt een partner om te sparren over uw cateringsituatie.

U heeft af en toe behoefte aan professionele ondersteuning?

Verzorgt u zelf de catering en wilt u dit blijven doen? U heeft af en toe behoefte aan professionele ondersteuning?
U zoekt een partner om te sparren over bijvoorbeeld de mogelijkheden van gezonde catering voor uw medewerkers? Dan is dit iets voor u. U adviseren doen wij op basis van een quick-scan. Dit geeft u uitgebreid inzicht in de belangrijkste kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden van uw cateringsituatie.

Afhankelijk van de resultaten en de analyse van de quick-scan kan een uitgebreidere analyse ons advies zijn maar ook het direct doorvoeren van aangetroffen quick-wins kan een eerste vervolgstap zijn. Dit natuurlijk altijd in overleg met u.

De quick-scan of cateringscan

Met een cateringscan van Van Lier krijgt u een adviesrapport op maat. De cateringscan kan bestaan uit cateringadvies of cateringbegeleiding en heeft o.a. betrekking op de volgende zaken:
Het implementeren van de wettelijk noodzakelijke registratielijsten, zoals temperatuurlijsten, schoonmaakplanning, leverancierscontroles, enz. Leidend hierbij is de Hygiënecode voor contractcatering,
Het in overleg vaststellen van een vernieuwd assortiment en het invoeren hiervan,
Het inventariseren van de uit te voeren cateringwerkzaamheden en het eventueel opstellen en invoeren van een efficiëntere manier van werken,
Het ondersteunen van cateringmedewerkers in het uitvoeren van acties en thema’s,
Begeleiding in de overgang van een uitbesteedde cateringdienst naar een cateringdienst in eigen beheer,
Het inventariseren van uw inkoop, op product- en prijsniveau, in relatie tot de verkoopprijzen in uw restaurant,
Opstellen en invoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) plan, waarmee u voldoet aan uw RI&E-plicht vanuit de Arbowet,
Periodieke kwaliteitscontroles uitvoeren en het eventueel voeren van werkoverleggen met cateringmedewerkers,
Nemen van bacteriële onderzoeken, middels periodieke product- en oppervlaktemonsters,
Advisering bij nieuw- of verbouw m.b.t. de inrichting van het restaurant, de keuken en bijbehorende ruimten.

Vraag een vrijblijvende 
offerte aan

Offerte Adviesaanvraag

"*" indicates required fields

Naam*
Toestemming
e-boek trends in Catering

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

MAJANKA

Gastvrijheid in ons werk

"Gastvrijheid is de kunst van mensen een thuisgevoel geven, je gasten volledig op hun gemak stellen. Je zorgt ervoor dat jouw gasten zich welkom voelen en dat je hun verwachtingen overtreft."

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram