Gasttevredenheidsenquête
Tevreden medewerkers door een gezonder bedrijfsrestaurant!

Wij weten als geen ander dat goed, lekker en gezond eten en drinken bijdraagt aan tevreden en vitale medewerkers. En een vitale werknemer is een productievere werknemer. Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar medewerkers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Zijn uw medewerkers tevreden met het bedrijfsrestaurant?

Wilt u weten hoe tevreden uw medewerkers zijn met de dienstverlening? Evalueren wat er goed gaat, en wat nog iets beter kan? Vraag de gasttevredenheidsenquête aan.

Vraag nu de enquête aan

Aanvraag gasttevredenheidsenquete

"*" indicates required fields

Naam*

Van Lier Bedrijfscatering staat voor gezonde bedrijfscatering

Gezond eten is een mindset die gerealiseerd kan worden door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. Een gezonde bedrijfscatering draagt hieraan bij. Zijn uw medewerkers tevreden met het huidige bedrijfsrestaurant? Wilt u weten hoe tevreden uw medewerkers zijn met de dienstverlening? Evalueren wat er goed gaat, en wat nog iets beter kan?

Door middel van een gasttevredenheidsenquete onder uw medewerkers krijgt u een beeld van die tevredenheid, én de wensen en behoeften. De resultaten bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met u.
Neem gerust contact met ons op dan zorgen wij voor de koffie.

SUCCESVERHALEN

“Door de korte lijnen is het contact erg direct en constructief”
Anja — Gemeente Assen

Wat is het effect van een gezond aanbod?

Een gezond assortiment heeft een positief effect op het voedingspatroon van medewerkers. En daarnaast leidt het tot:
een verhoging van de concentratie en de prestatie
een gezondere levensstijl en minder vermoeidheid
een gezondere levensstijl en minder vermoeidheid
een gezonde beleving, waardoor
de waardering voor de werkgever stijgt
e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

Waaruit bestaat een gezond assortiment in het bedrijfsrestaurant?

Een gezond en gevarieerd menu kent producten met een hoge voedingswaarde. Het aantal gezonde en ongezonde producten dient in balans te zijn. Drank- en snackautomaten bijvoorbeeld kunnen naast minder gezonde producten, ook gezonde alternatieven aanbieden.

ONZE CONCEPTEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe voorkom je voedselverspilling?
Binnen onze bedrijfscatering draait alles om liefde voor ‘eten’. Onze passie voor verse ingrediënten staat altijd centraal. Als we ons meer bewust zijn van wát we eten dan gooien we ook minder eten weg en gaan we verspilling en overproductie tegen.
Binnen onze bedrijfscatering hergebruiken wij onbewerkte producten zoveel mogelijk de volgende dag. Van oud brood maken onze medewerkers op een snelle manier tosti’s of Italiaanse crostini’s en bruschetta’s voor bij de soep. Of smakelijke wentelteefjes zowel zoet als hartig en rijp en overrijp fruit verwerken wij in smoothies.
Wel of niet uitbesteden? Wat is beter?
Dat is afhankelijk van de situatie. In een krimpende economie is de neiging tot diensten in eigen beheer doen sterk aanwezig, en in een groeiende economie is de neiging om uit te besteden weer veel groter. Ieder bedrijf maakt daar zelf een keuze in.
Vaak zijn facilitair managers bang om de greep op de dienst te verliezen na uitbesteden. Maar dat hoeft niet. In overleg met ons bepaalt u het beleid ten aanzien van het gewenste kwaliteitsniveau, het serviceniveau, de klanttevredenheid, enzovoort. Deze gemaakte afspraken worden meegenomen in het samenwerkingscontract voor bedrijfscatering.
Hoe kun je catering inzetten om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren?
Gezonde catering bijvoorbeeld, is een goed hulpmiddel om te zorgen voor vitale medewerkers en is het belangrijk dat een cateringconcept past bij de doelen en/of waarden van een organisatie. Een succesvol cateringconcept is niet inwisselbaar met de cateringvoorziening bij de buurman, maar is ontwikkeld vanuit een visie en waar je met de organisatie naar toe wilt.
Hoe laat je het bezoekersaantal weer stijgen?
Kan de bedrijfscateraar dit beïnvloeden? Ja, nou en of. En die invloed is ook groter dan je denkt.
Niets doen en alles bij hetzelfde laten is een verdere daling van het bezoekers en de omzet accepteren en bij de pakken neer gaan zitten.
Actief nudgen en in overleg met je leveranciers komen tot een goed, gezond en betaalbaar aanbod is de manier. Maar ook….tijd voor ‘recycling’: een nieuwe frisse uitstraling, andere producten en een nieuwe menucyclus.
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in bedrijfscatering 

"Hospitality in de bedrijfscateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"
Vraag een vrijblijvende offerte aan
chevron-downarrow-rightarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram