Onderwijscatering
Onderzoek laat zien dat een gezonde leefstijl zorgt voor betere schoolprestaties.

Het onderwijs op het MBO, HBO en WO is dynamisch en verandert snel.

Studenten hebben hoge verwachtingen, ook op het gebied van duurzaamheid en de internationalisering van het onderwijs vraagt om een veelzijdig assortiment met een aanbod voor iedere doelgroep. Als antwoord hierop hebben wij verrassende en onderscheidende concepten ontwikkeld voor onderwijscatering. Graag laten wij u kennis maken met onze formules Vitalier en Butik.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderwijscatering?

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Geen verrassingen achteraf

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Een offerte op maat
Wij laten u graag de mogelijkheden van onze diensten met betrekking tot uw onderwijscatering zien. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Onderwijscatering

"*" indicates required fields

Naam*

Lees meer over onderwijscatering.

Onze onderwijscatering richt zich zowel op het voortgezet onderwijs als beroeps- en wetenschappelijk onderwijs. In eerste instantie lijken de eetgewoontes van leerlingen en studenten misschien op elkaar, maar toch ervaren wij belangrijke verschillen.

Catering voor MBO, HBO en WO.

Naast de catering op het voortgezet onderwijs, verzorgt Van Lier ook de catering op middelbaar, hoger beroepsonderwijs en universiteiten. De schoolkantine heeft plaats gemaakt voor multifunctionele ontmoetingsruimtes waar studenten werken, elkaar ontmoeten, inspireren, vergaderen en natuurlijk eten & drinken. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een internationaal en gevarieerd gezond aanbod, regelmatig overleg met uw studenten en een passend budget. Studenten hebben steeds meer behoefte aan variatie, meerdere eet & drinkmomenten en hebben over het algemeen meer te besteden dan scholieren. Aspecten waar wij rekening mee houden binnen onze onderwijscatering voor MBO, HBO en WO. Uiteraard kunt u rekenen op maatwerk.

Catering voor voortgezet onderwijs.

In de onderwijscatering is er steeds meer aandacht voor gezond eten, waarbij een verantwoord en gevarieerd aanbod centraal staan. Ook de presentatie van het assortiment, het houden van speciale acties en de betrokkenheid van onze medewerkers zijn cruciaal voor de gezonde eetgewoontes van uw leerlingen en de prettige sfeer in het schoolrestaurant.
e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

SIMON

Gastvrijheid in onderwijscatering

"Gastvrijheid in onderwijscatering is alles wat onze gasten het gevoel geeft dat ze met zorg en aandacht behandeld worden. Dat zit ’m vaak in de kleine dingen. Bijvoorbeeld de welkomstgroet, maar ook het interieur, de hygiëne, de bijverkopen en de opmaak van gerechten bepalen de sfeer en beleving."

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram