Vitalier
Uw wensen staan centraal, onze passie voor eten & drinken doet de rest.

Onze visie: “Wij geloven dat mensen die goed eten beter functioneren”.

We kiezen proactief voor een gezonde levensstijl want we weten: voorkomen is beter dan genezen. Door middel van het aanbieden van een gezond aanbod van eten en drinken leveren wij een bijdrage aan de vitaliteit, gezondheid, tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Dit doen wij met onze formule Vitalier. En dat gaat verder dan alleen het aanbod in uw restaurant, maar ook over het informeren over en stimuleren van die gezonde keuze.

Maar het stimuleren van vitaliteit gaat inmiddels over de grenzen van het domein eten en drinken. En ook daarin nemen wij het voortouw. Omdat juist de combinatie met andere factoren – bewegen, ontspannen, leren en verbinden – zorgt voor vitaliteitswinst, zijn kleine en grote vitaliteitsprogramma’s onderdeel van onze dienstverlening. Op die manier werken we samen met u aan het realiseren van vitaliteit op de werkvloer en telt onze dienstverlening op aan doelstellingen van uw HR- of maatschappelijk beleid.

De toegevoegde waarde van Vitalier:

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Geen verrassingen achteraf

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Een offerte op maat
Wij laten u graag de mogelijkheden van Vitalier zien met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Bedrijfscatering

"*" indicates required fields

Naam*

Dit is waar wij het voor doen.

Uw medewerkers, dat is waar wij het iedere dag weer voor doen! Onze intentie is om eten & drinken met veel passie, een persoonlijke en professionele aanpak en lokaal ondernemerschap naar uw restaurant te brengen. Wij voorzien in dynamiek en een wisselende eten & drinken beleving.

Vitalier staat voor vers en gastbeleving

Niet alleen ons Vitalier assortiment maar ook het vergader- en banqueting aanbod bestaat uit een mix van reguliere, duurzame en gezonde foodproducten, die trendy, creatief, lokaal en vernieuwend zijn. Het wisselt vanuit het oogpunt in de dynamiek en variatie met de vier seizoenen mee en wordt deels ingevuld met lokale foodondernemers waardoor wij snel kunnen schakelen.

Vitalier is ook samenwerken met lokale boeren en retailers. Juist zij hebben een mooi assortiment van lekkere, eerlijke, streekgebonden, duurzame en pure lekkernijen. Wij houden niet alleen van vers, wij vinden het ook belangrijk dat onze ingrediënten eerlijk zijn. Vis die duurzaam is gevangen, smaakt simpelweg beter omdat je weet dat de oceaan niet wordt leeggevist, kleine exemplaren blijven zwemmen en de vissers hebben eerlijke middelen van bestaan. Meer weten over ons duurzame assortiment? Lees meer

Eten & drinken verbindt.

Eten & drinken verbindt. Wij voorzien in een horecabenadering met de mogelijkheid tot uitgebreid lekker zitten, elkaar ontmoeten, eten en relaxen in een “huiskamersfeer” maar ook in take-away voor een gezonde wandeling buiten.

Download de brochure over ons VITALIER concept

Geinteresseerd in onze werkwijze en de vernieuwende mogelijkheden voor uw bedrijfscatering?

RIJNIE

Vitalier staat voor hospitality

"Onze formule Vitalier sluit naadloos aan op de wensen en behoeften van deze tijd; ons team staat voor maatwerk, gastvrijheid en een horeca-uitstraling en heet jou en jouw medewerkers van harte welkom." 

LEES MEER OVER de kracht van Vitalier

Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

BELEEF DE GASTVRIJHEID

Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het .

HOE VERBETER IK DE VITALITEIT VAN MIJN MEDEWERKERS?

Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit .
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram