Duurzaamheid
Samen maken we de wereld een beetje beter!

De natuur levert ons alles wat we nodig hebben.

Als cateraar met kantoor in Assen zijn wij voornamelijk actief in Noord en Midden Nederland en zijn we al jaren regionaal sterk geworteld en betrokken. Verduurzamen begint bij jezelf! De keuze om duurzaam ondernemen een vaste plaats in onze bedrijfsvoering te geven, is voor ons een keuze uit overtuiging.

In ons vak draait alles om liefde voor ‘eten’. Onze passie voor verse ingrediënten staat altijd centraal.

Wij houden niet alleen van vers maar vinden het ook belangrijk dat onze ingrediënten eerlijk zijn.

Vis die duurzaam gevangen is smaakt simpelweg beter omdat we weten dat de oceaan niet wordt leeggevist en de vissers eerlijke middelen van bestaan hebben.

Als we ons meer bewust zijn van wát we eten dan gooien we ook minder eten weg en gaan we verspilling en overproductie tegen. Zo hergebruiken wij onbewerkte producten zoveel mogelijk de volgende dag. Van oud brood maken onze medewerkers op een snelle manier tosti’s of Italiaanse crostini’s en bruschetta’s voor bij de soep. Of smakelijke wentelteefjes zowel zoet als hartig en rijp en overrijp fruit verwerken wij in smoothies.
e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

Zo passen wij duurzaamheid toe.

1

Lokale ingrediënten hebben de voorkeur 

2

Samenwerking met lokale ondernemers

3

Creëren van bewustzijn bij onze medewerkers

4

Speciale aandacht voor Co2 vermindering

5

We betrekken uw medewerkers
Wij laten u graag de mogelijkheden zien hoe u duurzaamheid kunt toepassen binnen uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Bedrijfscatering

"*" indicates required fields

Naam*

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram