Evenementencatering
De mogelijkheden qua evenementencatering zijn eindeloos bij ons.

Wij maken uw evenement tot een groot succes.

De mogelijkheden qua evenementencatering zijn eindeloos bij ons. Zo maakt het niet uit of het gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of festival.  Wij zorgen ervoor dat uw gasten naar huis gaan met een onvergetelijke beleving, waarbij de ambiance klopt met de culinaire verwennerij. In de provincies Drenthe, Groningen en Friesland ontzorgen wij u volledig bij evenementen vanaf 20 personen.

Zo maken wij uw evenement tot een succes.

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Wij denken écht met u mee

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Offerte binnen twee dagen
Wij laten u graag onze mogelijkheden zien voor uw evenement. Van ons krijgt u een bijzondere beleving, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Evenementencatering

"*" indicates required fields

Naam*
Wat voor soort evenement betreft dit?*
AARD VAN DE ACTIVITEIT
party hapjes 1
Partyhapjes 2
evenemententcatering
evenementencatering 3
evenementencatering 4
evenementen catering 5

Wij helpen u graag om van uw evenement een feest te maken!

Het in kaart brengen van de wensen voor uw evenement doen wij tijdens een persoonlijk gesprek en deze wensen vertalen wij vervolgens naar een offerte. Voor uw evenement ontzorgen wij u volledig op het gebied van eten & drinken, speciale dieetwensen maar ook de gewenste materialen. En dit gaat heel ver, van het zoeken van een locatie, verzorgen van drukwerk, versturen van de uitnodigingen, decor, bloemstukken, vervoer, barbecue, tent tot het boeken van een artiest.

Een unieke gastvrijheidsbeleving voor al uw gasten, dat is waar wij het iedere dag weer voor doen!

Onze intentie is om eten & drinken beleving met veel passie, een persoonlijke en professionele aanpak en lokaal ondernemerschap naar uw evenement te brengen. Wij voorzien in een onvergetelijk cateringevenement

SUCCESVERHALEN

“Door de korte lijnen is het contact erg
direct en constructief”
Anja — Gemeente Emmen
e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

SIMON

Een evenement, je hebt maar één kans

"Elke gast is anders, heeft andere doelen, behoeften, wensen en verwachtingen. Wij zijn van mening dat er dus geen eenduidige oplossing is waarbij je voor iedereen dezelfde gastvrijheidsbeleving creëert. Maatwerk dus."

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe verduurzaam ik eenvoudig mijn event?
Kies voor een volledig vegetarisch menu. Simple as that. En kies geen cateringbedrijf uit Maastricht voor een evenement in Groningen. Dat scheelt veel kilometers en bijbehorende CO2-uitstoot.

Stel vragen aan uw cateringbedrijf. Bevat het menu bijvoorbeeld seizoen groenten, wordt er ingekocht bij lokale leveranciers, hoe worden de producten verpakt en wat gebeurt er met waste en afval?

No-show heeft impact op de hoeveelheid eten en drinken dat wij uiteindelijk serveren bij uw event. Laat uw cateringbedrijf voor 70% van de aanmeldingen de catering inkopen en vraag het cateringbedrijf om voor 70% daarvan alvast de gerechten te bereiden.
Hoe maakt u een event uniek?
Een evenement moet uniek en bijzonder zijn. Dan blijven uw gasten praten over uw evenement, wordt de inhoud beter onthouden en bouwt het evenement mee aan uw merk, uw bedrijf. Maar hoe doen wij dat? Aan de hand van een korte checklist van 5 belangrijke startpunten:
-  Waarom? Bepaal de aanleiding en het doel van uw evenement. ...
-  Wie? Ken je doelgroep
-  Wanneer? Onderschat niet de datum van je evenement, dat is echt een essentiële keus
-  Wat moet ik verbeteren voor de grootste impact?
-  Wat is het budget?

Als het bij een event regent, gaat het dan door?
Wij houden het weer goed in de gaten. Als het heel slecht weer wordt gaan we over naar plan B. Dat zal in sommige gevallen bijvoorbeeld een binnenruimte zijn of een professionele partytent.
In welke regio zijn jullie actief?
Van Lier verzorgt evenementen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland vanaf 20 personen. Wij zijn uw cateraar in Noord-Nederland.
chevron-downarrow-rightarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram