Evenementencatering
De mogelijkheden qua evenementencatering zijn eindeloos bij ons.

Wij maken uw evenement tot een groot succes.

De mogelijkheden qua evenementencatering zijn eindeloos bij ons. Zo maakt het niet uit of het gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of festival. Wij zorgen ervoor dat uw gasten naar huis gaan met een onvergetelijke beleving, waarbij de ambiance klopt met de culinaire verwennerij.

Zo maken wij uw evenement tot een succes.

1

Pure gastvrijheid tegen een gezonde prijs

2

Wij denken écht met u mee

3

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding

4

Gedreven en gepassioneerde medewerkers

5

Offerte binnen twee dagen
Wij laten u graag onze mogelijkheden zien voor uw evenement. Van ons krijgt u een bijzondere beleving, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Evenementencatering

"*" indicates required fields

Naam*
Wat voor soort evenement betreft dit?
AARD VAN DE ACTIVITEIT
Toestemming
party hapjes 1
Partyhapjes 2
evenemententcatering
evenementencatering 3
evenementencatering 4
evenementen catering 5

Wij helpen u graag om van uw evenement een feest te maken!

Het in kaart brengen van de wensen voor uw evenement doen wij tijdens een persoonlijk gesprek en deze wensen vertalen wij vervolgens naar een offerte. Voor uw evenement ontzorgen wij u volledig op het gebied van eten & drinken, speciale dieetwensen maar ook de gewenste materialen. En dit gaat heel ver, van het zoeken van een locatie, verzorgen van drukwerk, versturen van de uitnodigingen, decor, bloemstukken, vervoer, barbecue, tent tot het boeken van een artiest.

Uw medewerkers, dat is waar wij het iedere dag weer voor doen!

Onze intentie is om eten & drinken beleving met veel passie, een persoonlijke en professionele aanpak en lokaal ondernemerschap naar uw restaurant te brengen. Wij voorzien in dynamiek en een wisselende eten & drinken beleving.

SUCCESVERHALEN

“Door de korte lijnen is het contact erg
direct en constructief”
Anja — Gemeente Emmen
e-boek trends in Catering

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

SIMON

Een evenement, je hebt maar één kans

"Elke gast is anders, heeft andere doelen, behoeften, wensen en verwachtingen. Wij zijn van mening dat er dus geen eenduidige oplossing is waarbij je voor iedereen dezelfde gastvrijheidsbeleving creëert. Maatwerk dus."

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram