Delivery services
Verzorgde lunches, party's, hapjes of een activeit thuis. Zonder rompslomp geregeld!

“De mogelijkheden voor het bezorgen en verzorgen van uw activiteit zijn onbeperkt”.

Voor volledige verzorging van uw zakenlunch, buffet thuis, belegde broodjes, tappa's buffet en andere cateringopties, denk aan party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen etc., horen wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

De mogelijkheden qua bezorgservice zijn eindeloos bij ons. Ook wanneer u op locatie een kok of verzorging wenst. In de provincies Drenthe, Groningen en Friesland bezorgen wij al vanaf 20 personen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten naar huis gaan met een onvergetelijke beleving en culinair verwend worden.

De kracht van onze catering bezorgservice

1

Uitgeroepen tot beste cateraar 2021, dus u bent verzekerd van de beste kwaliteit!

2

Levering op het door u gekozen tijdstip

3

Alles wordt elke ochtend vers bereid in onze eigen keuken

4

Breed assortiment met hoogwaardie producten

5

Op factuur leveren is mogelijk
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Delivery service

"*" indicates required fields

Naam*
Wat voor soort evenement betreft dit?*
AARD VAN DE ACTIVITEIT

Wat wij doen

Onze delivery service staat voor hoogwaardige producten, nieuwe variaties op welbekende klassiekers en natuurlijk een verrassend assortiment die iedereen zal doen watertanden! Denk hierbij aan rijkelijk belegde broodjes, buffetten, aangeklede borrels, verse maaltijdsalades, Zo kunt u met een gerust hart uw activiteit door ons laten bezorgen!

Na uw aanvraag bespreken wij uw wensen en maken een offerte op maat. Wij bezorgen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland vanaf 20 personen.

party hapjes 1
Partyhapjes 2
evenemententcatering
evenementencatering 3
evenementencatering 4
evenementen catering 5

Hungry Heroes

Wij brengen de dagelijkse lunch op het werk naar een nieuw niveau.

Hungry Heroes is gestart met het idee om de dagelijkse lunch op het werk naar een nieuw niveau te brengen, helemaal in een tijd waarin thuiswerken de nieuwe norm lijkt en het contact met je collega’s afneemt. Er wordt minder samen geluncht, dus laten we de keren dat het gebeurt zo goed mogelijk maken! Een heerlijke lunch zonder rompslomp is wat wij voor alle helden op de werkvloer neerzetten, zodat u de focus op de dagelijkse werkzaamheden kunnen houden. Ook voor volledig verzorgde zakenlunches en andere cateringopties, denk aan party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen etc., horen wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

YANIEK

Ook delivery service kan gezond

"Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit van medewerkers verbeteren? Het begint met aandacht voor de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Wanneer je een gezonde werkomgeving creëert, voelen medewerkers zich gelukkiger en gemotiveerder."
e-boek cateringtrends

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram