Delivery services
Verzorgde zakenlunches, party's, lunchboxen. Snel zonder rompslomp!

Hungry Heroes: “Ons antwoord om de dagelijkse lunch naar een nieuw niveau te brengen”.

In een tijd waarin thuiswerken de nieuwe norm lijkt en het contact met je collega’s afneemt, willen wij de bezorglunch op de werkvloer nieuw elan geven.

Er wordt minder samen geluncht, dus laten we de keren dat het gebeurt zo goed mogelijk maken! Een heerlijke lunch zonder rompslomp is wat wij voor alle helden op de werkvloer neerzetten, zodat u de focus op de dagelijkse werkzaamheden kunnen houden. 

Ook voor volledig verzorgde zakenlunches en andere cateringopties, denk aan party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen etc., horen wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

De kracht van onze bezorgservice door Hungry Heroes:

1

Bestellen online en betalen via ideal

2

Levering op het door u gekozen tijdstip

3

Alles wordt elke ochtend vers bereid in onze eigen keuken

4

Breed assortiment met hoogwaardie producten

5

Op factuur leveren is mogelijk
Beste cateraar
van Nederland
Naar de bestelsite van Hungry Heroes

Wat wij doen

Bij Hungry Heroes staan we voor hoogwaardige producten, nieuwe variaties op welbekende klassiekers en natuurlijk een verrassend assortiment die elke held in het bedrijf zal doen watertanden! Denk hierbij aan rijkelijk belegde broodjes, verse maaltijdsalades, pokébowls en smoothies bomvol heerlijk fruit. Zo kunt u met een gerust hart uw lunch laten bezorgen!

Liever op vaste dagen een lunch die naar behoefte kan worden samengesteld? Met ons concept “Aan tafel bij” kunt u genieten van een ontzorgde lunch waarbij u zelf bepaalt wat u ontvangt binnen uw pakket. Voor één of meerdere dagen per week zorgen wij ervoor dat u een heerlijke lunch op tafel kunnen zetten, zonder dat u hiervoor zelf naar de buurtsuper hoeft. Eén keer per week een extra warme snack erbij? Ook dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe bestelt u?

Via de webshop te bereikbaar via onderstaande knop of de QR code is bestellen gemakkelijk en kan er met iDeal snel worden afgerekend. Wanneer u besluit om vaker een heerlijke lunch bij ons te bestellen, kunnen we voor u een account aanmaken zodat facturering ook na bestelling mogelijk is. Voor andere wensen kunt u ons bereiken op info@hungry-heroes.nl. We bespreken uw wensen graag! Kies bij het bestellen voor een dag en tijd en wij bezorgen uw bestelling. Houd wel rekening met een bereidingstijd.

YANIEK

Ook delivery service kan gezond

"Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit van medewerkers verbeteren? Het begint met aandacht voor de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Wanneer je een gezonde werkomgeving creëert, voelen medewerkers zich gelukkiger en gemotiveerder."
e-boek trends in Catering

De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

Catering is volop in beweging. Vitaliteit, duurzaamheid, lokaal, gezondheid en zo zijn er nog 6 andere trends. Graag nemen we u hierin mee.

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram