Over ons
25 jaar ervaring in catering.

Wij nodigen u graag uit bij ons aan tafel.

Met onze unieke concepten Vitalier, Hungry Heroes en Butik realiseren wij op eigen wijze en met passie de beste eten & drinken beleving in uw restaurant. Een plek waar iedereen kan genieten van lekker, gezond en verantwoord eten in een sfeer die helemaal past bij uw bedrijfsfilosofie, al 25 jaar ligt daar bij Van Lier het accent. 

Ons kantoor bevindt zich in Assen en wij werken voor uiteenlopende branches en type opdrachtgevers verspreid over Nederland. Rijnie Trip is de drijvende kracht en kent al haar medewerkers en opdrachtgevers persoonlijk. Samen met gedreven en gastvrije medewerkers werken we continu aan de optimale invulling van uw dienstverlening, en altijd op basis van onze visie. Lees verder over onze visie.

Duurzaamheid

Verduurzamen begint bij jezelf! De keuze om duurzaam ondernemen een vaste plaats in onze bedrijfsvoering te geven, is voor ons een keuze uit overtuiging.

Gastvrijheid

Persoonlijke service, gastvrijheid, vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij onze teams hoog in het vaandel. Onze slogan is: ‘het cateringteam maakt het verschil’, om aan te geven dat met name een horecamatige benadering van uw medewerkers in het restaurant, bij de vergaderservice en overige evenementen van essentieel belang is.

Goed werkgeverschap

Bij ons krijgen medewerkers de ruimte om hun talent te laten zien en te ontwikkelen, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. We hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Doordat onze medewerkers initiatief nemen en plezier hebben in wat ze doen, weten ze collega’s en gasten te enthousiasmeren, te inspireren en ideeën te realiseren.

Verantwoord en gezond

Bij Van Lier willen we met lekker eten en drinken uw medewerkers verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. Wij geloven in het boeien en binden van onze gasten zodat zij de juiste keuzes maken op het gebied van eten en drinken.

ONZE KNAPPE KOPPEN

Rijnie Trip

DIRECTEUR / EIGENAAR
0592 462 435
info@liervan.nl

Simon Smidt

SUPPORTMANAGER
0592 462 435
info@liervan.nl

Yaniek Vording

OFFICE MANAGER
0592 462 435
info@liervan.nl

Majanka Hazewinkel

FINANCIEEL MANAGER
0592 462 435
info@liervan.nl

Bert Werkman

SUPPORTMANAGER
0592 462 435
info@liervan.nl

Jij?

Wij zoeken knappe koppen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's, bekijk onze vacatures.

MAJANKA

Gastvrijheid vraagt om opleiden

"Je medewerkers zijn je grootste kapitaal. Als zij zich gemotiveerd voelen en gastvrijheid uitstralen, brengen zij dat over op je gasten. De opleiding van je medewerkers is daarin van wezenlijk belang. Dit vraagt om een opleidingsplan en coaching."

LAAT JE INSPIREREN

Gastvrijheid maakt het verschil!

Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .

Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
1 2 3 34

HIER GAAN WE VAN BLOZEN

“Een goede kwaliteit voor een goede prijs. Ze leveren catering op maat”
Anja — Gemeente Emmen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram