Onderwijscatering

 

De Onderwijscatering van Van Lier richt zich zowel op het Voortgezet Onderwijs als beroeps- en wetenschappelijk onderwijs. In eerste instantie lijken de eetgewoontes van leerlingen en studenten misschien op elkaar, maar toch zijn er belangrijke verschillen.

Catering Voortgezet Onderwijs

Schoolkantines doen tegenwoordig hun naam geen eer meer aan. Eigenlijk zou het begrip ‘schoolrestaurant’ beter op zijn plaats zijn. In de Onderwijscatering is er steeds meer aandacht voor goed en gezond eten, waarbij een verantwoord aanbod centraal staat. Ook de presentatie van de producten, het houden van speciale acties en de betrokkenheid van onze cateringmedewerkers zijn cruciaal voor de gezonde eetgewoontes van uw leerlingen en de prettige sfeer in het schoolrestaurant.

Catering MBO / HBO / WO

Naast de catering op het Voortgezet Onderwijs, verzorgt Van Lier ook de catering op Middelbaar en Hoger beroepsonderwijs. Tevens is het mogelijk om de catering voor universiteiten of een volledige campus te verzorgen. De Onderwijscatering van Van Lier wordt hierbij gekenmerkt door een internationaal aanbod, met veel variatie en een passend budget. Studenten willen meer keuze hebben m.b.t. tot hun maaltijden, zijn vaker van buitenlandse komaf en hebben over het algemeen meer te besteden dan scholieren. Allemaal aspecten waar wij rekening mee houden binnen onze Onderwijscatering voor MBO, HBO en WO. Uiteraard leveren wij ook bij Onderwijscatering alleen maar maatwerk. En heeft u iets te vieren? Dan biedt onze Eventcatering uitkomst!

“Van Lier is meedenkend, flexibel en oplossingsgericht”
Ineke de Roo
Directeur
Dr. Aletta Jacobs College

 

Meer weten over Onderwijscatering voor uw school  of universiteit?
Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken!
 

Maak een afspraak