VERBINDEN MET ETEN EN DRINKEN

  Om elkaar beter te leren kennen, is samen eten en drinken een ritueel dat goed werkt. Met een traditioneel gerecht of een aangekleed drankje zet je de toon. Denk aan de vrolijke bubbels van champagne, koffie met een kerstkransje en het plezier van oliebollen uitdelen. Deze oliebollen betrekken wij doorgaans van een gerenommeerde lokale leverancier.

   

  Snelle offerte

  Wilt u de saamhorigheid in uw organisatie intensiever bevorderen? Wij verzorgen ook een kerstmarkt of oudejaarsreceptie en niet te vergeten de nieuwjaarsborrel! Tot zeven dagen van tevoren kun je ons hiervoor opdracht verlenen. Aarzel dus niet contact op te nemen. We maken snel een passende offerte!

   

  Om enkele voorbeelden te geven: voor Nedmag in Veendam verzorgen wij een kerst/winter barbecue en bij NV Rendo en Waterschap Drents Overijsselse Delta staat een warm/koud kerstbuffet op het programma. Deze activiteiten worden door ons eigen team op locatie verzorgd met ondersteuning van onze supportmanagers.


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram