Cateringmedewerker B / 8 uur - NIJMEGEN

    De beste cateraar van Nederland is op zoek naar jou! Wel het horeca gevoel maar gunstige werktijden en dagen, dan ben jij op zoek naar ons!

    Bij Van Lier Catering zoeken we een nieuwe collega die op een locatie in Nijmegen. Een collega die als cateringmedewerker B aan de slag kan voor 8 uur per week, verdeeld over 2 dagen per week: dinsdag 3 uur en vrijdag 5 uur.

    De inschaling is volgens Hospitality CAO schaal 2.3, het uurloon is €13,25 euro bruto per uur / bij een 8 urige werkweek: € 479 per maand.

    Op de locatie gebruiken dagelijks ca. 50 gasten de lunch en je werkt samen met een collega.
    Het moderne vitale assortiment bestaat o.a. uit divers belegde broodjes, verse smoothies, maaltijdsalades, boerentosti’s, smakelijk belegde panini’s en zo meer.
    Op de locatie vinden ook regelmatig banquetingactiviteiten plaats zoals vergaderlunches, maar ook activiteiten i.v.m. seminars en jubilea.

    Wij zoeken bij voorkeur iemand die flexibel is, overzicht in werkzaamheden heeft en beschikt over een stuk creativiteit. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over goede contactuele eigenschappen omdat jij degene bent die de contacten op de locatie onderhoudt met de opdrachtgever.
    De werktijden zijn op dinsdag van 10.00 uur tot 13.30 uur en vrijdag van 08.30 uur tot 14.00 uur

    Onze verwachtingen zijn:
    - je bent allround, van het bereiden van gerechten en verzorgen van een borrel tot kassawerkzaamheden, afwas en administratie
    - je beschikt over een goede coördinatie en overzicht van de werkzaamheden
    - je bent een goede gastheer / gastvrouw
    - je bent in staat om een professionele relatie met je opdrachtgever te onderhouden
    - je herkent en benut commerciële kansen

    Jouw eigenschappen zijn:
    - je hebt een passie voor eten en drinken
    - je bent pas tevreden als je gast en opdrachtgever dat zijn
    - je bent horeca professional met minimaal 2 jaar ervaring in omgang met gasten
    - je beschikt over ervaring met keukenwerkzaamheden als het bereiden van lunches. het leiden van een (bedrijfs-)restaurant
    - je kunt professioneel communiceren
    - je hebt oprechte interesse in de ander en bent niet bang om elkaar aan te spreken op verbeterpunten
    - je neemt je verantwoordelijkheid nemen en je komt je afspraken na

    Smaakt dit naar meer?

    Solliciteer snel en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Je kunt je sollicitatie met motivatie sturen naar r.trip@liervan.nl


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    20 juni 2024
    Gastvrijheid maakt het verschil!

    Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .

    6 mei 2024
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram