Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Vers is het toverwoord voor gezond en lekker eten. Er zijn echter uitzonderingen. Soms smaakt onze kost beter naarmate die op leeftijd is. Denk aan oude kaas en parmaham. Ze kunnen maanden of zelfs jaren oud zijn. Toch beleef je deze producten als vers. In de bewuste keuken is het steeds gebruikelijker om iets van gisteren vandaag te gebruiken. Overgebleven groenten doen het goed in soep, salade en omelet. Ook kip, kalkoen en gehakt van vlees dat onaangeroerd is gebleven zijn hier goed aan toe te voegen. Het is fantasie van de kok in zijn meest originele vorm!
"*" indicates required fields
Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .