VANDAAG ZIJN WIJ VAN GISTEREN

    Vers is het toverwoord voor gezond en lekker eten. Er zijn echter uitzonderingen. Soms smaakt onze kost beter naarmate die op leeftijd is. Denk aan oude kaas en parmaham. Ze kunnen maanden of zelfs jaren oud zijn. Toch beleef je deze producten als vers. In de bewuste keuken is het steeds gebruikelijker om iets van gisteren vandaag te gebruiken. Overgebleven groenten doen het goed in soep, salade en omelet. Ook kip, kalkoen en gehakt van vlees dat onaangeroerd is gebleven zijn hier goed aan toe te voegen. Het is fantasie van de kok in zijn meest originele vorm!

     

    Laten we samen fantaseren!


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    27 juli 2023
    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    27 juli 2023
    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram