WAT ZETTEN MILLENNIALS OP DE KAART?

    "Je wordt ouder papa, ja geef het maar toe..." zong Peter Koelewijn in 1977. Hij is geboren op 29 december 1940 en behoort daarmee tot de eersten der babyboomgeneratie. Inmiddels is hij ruimschoots gepensioneerd. De microfoon is nu in handen van de generatie Y en Z. Ofwel de Millennials en Post-Millennials. Zij drukken hun stempel op de arbeidsmarkt. Hoe ga je in termen van bedrijfscatering om met deze generaties?

    Het recept van generatie Y en Z

    De Millennials zijn geboren tussen 1982 en 2001 en de Post-Millennials tussen 1995 en 2010. Ze zijn opgegroeid met internet en vinden het vanzelfsprekend om altijd bereikbaar te zijn. Waar vroeger meer problemen werden gemaakt over seksuele geaardheid, geslacht, huidskleur of het soort werk dat iemand deed, is dat voor de generaties Y en Z veel minder een punt. Wat beweegt hen dan wél?


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram