WAT ZETTEN MILLENNIALS OP DE KAART?

    "Je wordt ouder papa, ja geef het maar toe..." zong Peter Koelewijn in 1977. Hij is geboren op 29 december 1940 en behoort daarmee tot de eersten der babyboomgeneratie. Inmiddels is hij ruimschoots gepensioneerd. De microfoon is nu in handen van de generatie Y en Z. Ofwel de Millennials en Post-Millennials. Zij drukken hun stempel op de arbeidsmarkt. Hoe ga je in termen van bedrijfscatering om met deze generaties?

    Het recept van generatie Y en Z

    De Millennials zijn geboren tussen 1982 en 2001 en de Post-Millennials tussen 1995 en 2010. Ze zijn opgegroeid met internet en vinden het vanzelfsprekend om altijd bereikbaar te zijn. Waar vroeger meer problemen werden gemaakt over seksuele geaardheid, geslacht, huidskleur of het soort werk dat iemand deed, is dat voor de generaties Y en Z veel minder een punt. Wat beweegt hen dan wél?


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    6 maart 2023
    Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

    Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

    20 juni 2022
    Zeewier is hot!

    Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram