WELKE 'HOEK' STAAT TOT UW BESCHIKKING?

  Het woord kantine is afgeleid van het Italiaanse woord canta dat 'hoek' betekent, ook wel 'afgelegen hoekje' of 'berghok'. Dat is niet bepaald een plek om even tot jezelf te komen. De tegenwoordige kantine is natuurlijk meer dan dat, maar toch minder dan veel bedrijven zich zouden wensen.

  Bij goede arbeidsomstandigheden hoort vandaag de dag een goede catering. Uw medewerkers waarderen dat. En uw bezoekers ervaren het als gastvriendelijk & professioneel.

  Veel bedrijven en organisaties aarzelen echter de stap te maken naar deze opwaardering. "Wij hebben daarvoor de ruimte niet", is een veelgehoord bezwaar. Bij Van Lier Catering weten wij hoe relatief dit is. Met ons geoefende horeca-oog zien wij in veel kleine, duistere of afgelegen 'hoeken' wel degelijk een goede mogelijkheid voor professionele catering.

  Of dat ook in uw situatie het geval is? Maak simpelweg een afspraak met ons. Wij komen de situatie ter plekke bekijken voor een vrijblijvend advies.


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram