4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering Van broodje .
Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences, of zij wilde meewerken aan een mooi stuk over overnemen en ondernemingen.
Voor het onderwerp "in de schoenen van" neemt Hanzehogeschool Groningen haar studenten mee in een reis naar inspirerende ondernemers en onderneming in Noord-Nederland. Om de Hanzehogeschool Groningen te citeren: "De reizen laten zien dat er volop mogelijkheden zijn voor ondernemers en ondernemingen om te ontwikkelen. Tijdens de reis staan we af en toe stil en bewonderen we het uitzicht".
Hanzehogeschool Groningen heeft een eigen ontwikkelteam genaamd O2Lab Noord welke bewust hebben gekozen om de ondernemer en onderneming apart te bekijken. Vaak wordt een ondernemer in één zin genoemd met de onderneming maar het is belangrijk om deze twee los van elkaar te koppelen.
De studenten worden uitgenodigd en uitgedaagd om in de schoenen van de ondervraagde ondernemer te gaan staan.
Onze directeur/eigenaar heeft een leuk interview gegeven waarbij het hoofdonderwerp was: bedrijfsovername en hoe ga je om met zware tijden?
Bekijk gauw het filmpje voor een impressie van ons mooie bedrijf en het inspirerende verhaal van Rijnie Trip.
Digital society hub - ondernemerschap in de regio
"*" indicates required fields
4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering Van broodje .
23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .
Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .