Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .
Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse keukens. Dat maakt de populariteit van de Hollandse pot er echter niet minder om! In plaats van 'of-of' is er in onze eetgewoonten een ontwikkeling gaande van 'en-en'. Hoewel de Millennials gemakkelijk naar exotische gerechten grijpen, gaat stamppot boerenkool er nog altijd in.
Een trendgevoelige stad als Amsterdam telt diverse restaurants die zijn gespecialiseerd in Hollands glorie. Er is zelfs een heuse top tien waaronder namen als 'Wilde Zwijnen', 'Moeders', 'Hap-Hmm', 'Lt. Cornelis' en 'Winkel 43'. Ook veel restaurants in de noordelijke steden als Leeuwarden, Assen en Groningen zijn trouw aan de nationale winterkost.
Van Lier Catering voelt zich thuis in deze traditie van stamppotten en snert.
"*" indicates required fields
Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .
IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .
Met ongelooflijk grote trots kunnen wij mededelen dat Van Lier Catering is uitgeroepen tot BESTE .