Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse keukens. Dat maakt de populariteit van de Hollandse pot er echter niet minder om! In plaats van 'of-of' is er in onze eetgewoonten een ontwikkeling gaande van 'en-en'. Hoewel de Millennials gemakkelijk naar exotische gerechten grijpen, gaat stamppot boerenkool er nog altijd in.
Een trendgevoelige stad als Amsterdam telt diverse restaurants die zijn gespecialiseerd in Hollands glorie. Er is zelfs een heuse top tien waaronder namen als 'Wilde Zwijnen', 'Moeders', 'Hap-Hmm', 'Lt. Cornelis' en 'Winkel 43'. Ook veel restaurants in de noordelijke steden als Leeuwarden, Assen en Groningen zijn trouw aan de nationale winterkost.
Van Lier Catering voelt zich thuis in deze traditie van stamppotten en snert.
"*" indicates required fields
Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .