MAAR... DE HOLLANDSE POT BLIJFT POPULAIR

    Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse keukens. Dat maakt de populariteit van de Hollandse pot er echter niet minder om! In plaats van 'of-of' is er in onze eetgewoonten een ontwikkeling gaande van 'en-en'. Hoewel de Millennials gemakkelijk naar exotische gerechten grijpen, gaat stamppot boerenkool er nog altijd in.

    Een trendgevoelige stad als Amsterdam telt diverse restaurants die zijn gespecialiseerd in Hollands glorie. Er is zelfs een heuse top tien waaronder namen als 'Wilde Zwijnen', 'Moeders', 'Hap-Hmm', 'Lt. Cornelis' en 'Winkel 43'. Ook veel restaurants in de noordelijke steden als Leeuwarden, Assen en Groningen zijn trouw aan de nationale winterkost.

    Van Lier Catering voelt zich thuis in deze traditie van stamppotten en snert.


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    27 juli 2023
    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    27 juli 2023
    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram