Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse keukens. Dat maakt de populariteit van de Hollandse pot er echter niet minder om! In plaats van 'of-of' is er in onze eetgewoonten een ontwikkeling gaande van 'en-en'. Hoewel de Millennials gemakkelijk naar exotische gerechten grijpen, gaat stamppot boerenkool er nog altijd in.
Een trendgevoelige stad als Amsterdam telt diverse restaurants die zijn gespecialiseerd in Hollands glorie. Er is zelfs een heuse top tien waaronder namen als 'Wilde Zwijnen', 'Moeders', 'Hap-Hmm', 'Lt. Cornelis' en 'Winkel 43'. Ook veel restaurants in de noordelijke steden als Leeuwarden, Assen en Groningen zijn trouw aan de nationale winterkost.
Van Lier Catering voelt zich thuis in deze traditie van stamppotten en snert.
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .