BLOG: AANBESTEDEN

  A A N B E S T E D E N

   

  Onlangs had ik een gesprek met een telecommaatschappij over de komende veranderingen binnen hun branche. Door meerdere maatschappijen was ik benaderd met een super aanbod. De hoogte van de prijzen verschilde nogal waardoor ik achterdochtig werd; vergelijkbare kwaliteit tegen uiteenlopende prijzen.

  En dan stel je jezelf de vraag, wat vind ik belangrijk? Een goede kwaliteit, of een (te) lage prijs? “Goedkoop is duurkoop”, dat heeft iedereen wel eens ervaren. Helaas gebeurt dit ook te vaak bij catering aanbestedingen. Prijsvechters doen u een aanbod ver onder de prijs van de zittende cateraar en beloven daarnaast (gouden) bergen. Echter kost die kwaliteit achteraf vaak meer dan van te voren is beloofd. Per saldo vallen de kosten dan hoger uit of het gebrek aan service zorgt voor onvrede onder uw medewerkers.

  Om dit te voorkomen is het verstandig om gedegen advies in te winnen met betrekking tot uw catering situatie. U wilt toch ook graag vooraf weten waar u aan toe bent? Wij laten u graag de mogelijkheden zien van onze diensten met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding, zonder verrassingen achteraf.

  Ik plan graag een afspraak met u in. Neem hiervoor contact op met 0592-462435 of mail naar r.trip@liervan.nl

   

  Tot ziens!

  Rijnie Trip

  Directeur Van Lier Catering BV


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram