EEN GOEDE LUNCH IS EEN BELEVING

  Wil je medewerkers stimuleren het beste van zichzelf te geven? Dan helpt een goede dagindeling met gezond eten & drinken. Afwisseling hoort daarbij. Zowel in de gerechten als in de complete entourage.

  Bij Van Lier Catering brengen wij het eten & drinken tot leven door een plezierige omgeving te creëren. Dit stimuleert de creativiteit van uw medewerkers. Zij kunnen even afstand nemen van hun werkzaamheden en zich geestelijk weer opladen. Met een goed verzorgd broodje, een smakelijke kom soep of een knapperige salade zorgen wij voor een verrassende en plezierige lunch.

  Ook het ontmoeten van andere collega's speelt een belangrijke rol. Een spontaan gesprek en het delen van kennis draagt bij aan ieders vitaliteit. Dit alles in een interieur met comfortabel en aantrekkelijk meubilair, prettige kleuren en verlichting, plus een goede akoestiek. Die beleving plaatst je medewerkers even in een andere wereld, waarna ze opgeladen verder kunnen met hun werkzaamheden.


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram