DUWTJES GEVEN IN DE GEZONDE RICHTING

  Hoe 2019 zal worden is koffiedik kijken. Wat voeding betreft is er echter een duidelijke trend zichtbaar: we willen gezonder eten. De overheid stelt richtlijnen op, de levensmiddelenindustrie knikt het hoofd instemmend en tegelijkertijd is de barbecue populairder dan ooit. Als het om gezond eten gaat, hebben we een duwtje in de goede richting nodig. Het Engelse nudging (duwtjes geven) is daarvoor de vakterm. Want vriendelijke duwtjes hebben we nodig. Ingesleten patronen laten zich moeilijk veranderen. Moeilijk, maar niet onmogelijk.

  Een voorbeeld van nudging is gratis drinkwater aanbieden om de keuze voor frisdrank te ontmoedigen. Of fruit aan het begin van de looproute presenteren, op ooghoogte, waardoor de keuze gemakkelijker valt op een appel of een banaan.

   

  Als specialist in bedrijfscatering weten wij door samenstelling van de gerechten en de wijze van aanbieden, hoe wij onze gasten kunnen helpen gezonde keuzes te maken. Dit jaar zullen wij samen beleven hoe gezond eten steeds meer ingeburgerd raakt. Jammer voor de hamburger, goed voor de burger!

   

  Bel mij voor een culinair inburgerings gesprek!


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram