Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Hoe 2019 zal worden is koffiedik kijken. Wat voeding betreft is er echter een duidelijke trend zichtbaar: we willen gezonder eten. De overheid stelt richtlijnen op, de levensmiddelenindustrie knikt het hoofd instemmend en tegelijkertijd is de barbecue populairder dan ooit. Als het om gezond eten gaat, hebben we een duwtje in de goede richting nodig. Het Engelse nudging (duwtjes geven) is daarvoor de vakterm. Want vriendelijke duwtjes hebben we nodig. Ingesleten patronen laten zich moeilijk veranderen. Moeilijk, maar niet onmogelijk.
Een voorbeeld van nudging is gratis drinkwater aanbieden om de keuze voor frisdrank te ontmoedigen. Of fruit aan het begin van de looproute presenteren, op ooghoogte, waardoor de keuze gemakkelijker valt op een appel of een banaan.
Als specialist in bedrijfscatering weten wij door samenstelling van de gerechten en de wijze van aanbieden, hoe wij onze gasten kunnen helpen gezonde keuzes te maken. Dit jaar zullen wij samen beleven hoe gezond eten steeds meer ingeburgerd raakt. Jammer voor de hamburger, goed voor de burger!
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .