WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT

    De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar nu de winters milder zijn, stampen we later in het seizoen en minder dan voorheen. Ook proberen we lichtere varianten uit. Zoals meer groenten en minder aardappelen in de gestampte pot. Een vegetarische rookworst combineert daar goed bij. De winterkost blijft, maar veranderd geleidelijk van samenstelling. Zoals ook langzamerhand ons taalgebruik verandert. Dat is vet!

    Ik wil winterkost op de menukaart


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    6 mei 2024
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram