WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT

    De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar nu de winters milder zijn, stampen we later in het seizoen en minder dan voorheen. Ook proberen we lichtere varianten uit. Zoals meer groenten en minder aardappelen in de gestampte pot. Een vegetarische rookworst combineert daar goed bij. De winterkost blijft, maar veranderd geleidelijk van samenstelling. Zoals ook langzamerhand ons taalgebruik verandert. Dat is vet!

    Ik wil winterkost op de menukaart


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    27 juli 2023
    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    27 juli 2023
    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram