WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT

    De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar nu de winters milder zijn, stampen we later in het seizoen en minder dan voorheen. Ook proberen we lichtere varianten uit. Zoals meer groenten en minder aardappelen in de gestampte pot. Een vegetarische rookworst combineert daar goed bij. De winterkost blijft, maar veranderd geleidelijk van samenstelling. Zoals ook langzamerhand ons taalgebruik verandert. Dat is vet!

    Ik wil winterkost op de menukaart


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    9 september 2024
    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    23 augustus 2024
    Peulvruchten, goed voor jou, goed voor de wereld!

    Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die .

    2 augustus 2024
    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding!

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram