Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar nu de winters milder zijn, stampen we later in het seizoen en minder dan voorheen. Ook proberen we lichtere varianten uit. Zoals meer groenten en minder aardappelen in de gestampte pot. Een vegetarische rookworst combineert daar goed bij. De winterkost blijft, maar veranderd geleidelijk van samenstelling. Zoals ook langzamerhand ons taalgebruik verandert. Dat is vet!
"*" indicates required fields
Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .