Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
In ons vakblad Catering Magazine is een interview opgenomen met René Niemarkt van Meinders Catering, Jan van der Meij van Smaak Bedrijfscatering en Rijnie Trip van Van Lier Catering.
Het interview gaat over de samenwerking die 6 VOCC cateraars zijn aangegaan voor een aanbesteding van de Nationale Politie.
We hebben 4 regio's samen gegund gekregen, waar we met elkaar heel trots op zijn!
Lees het artikel verder op de site van Misset Horeca.
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .