ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR

    Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen wij onze groei ook in 2019 voortzetten. Dat betekent bestaande klanten behouden en nieuwe relaties aangaan. Met als speerpunt ons concept Vitalier. Dat wil zeggen dagelijks wisselende gerechten: gezond, lokaal, vegetarisch en biologisch. Alles zoveel mogelijk uit de streek. Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot. Onze toepassing van seizoensgebonden producten betekent ook: geen aardbeien en asperges in de winter. Gelukkig zijn er vele, prima alternatieven.


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    6 maart 2023
    Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

    Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

    20 juni 2022
    Zeewier is hot!

    Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram