Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .
Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen wij onze groei ook in 2019 voortzetten. Dat betekent bestaande klanten behouden en nieuwe relaties aangaan. Met als speerpunt ons concept Vitalier. Dat wil zeggen dagelijks wisselende gerechten: gezond, lokaal, vegetarisch en biologisch. Alles zoveel mogelijk uit de streek. Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot. Onze toepassing van seizoensgebonden producten betekent ook: geen aardbeien en asperges in de winter. Gelukkig zijn er vele, prima alternatieven.
"*" indicates required fields
Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .
Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die .
Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw .