ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR

    Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen wij onze groei ook in 2019 voortzetten. Dat betekent bestaande klanten behouden en nieuwe relaties aangaan. Met als speerpunt ons concept Vitalier. Dat wil zeggen dagelijks wisselende gerechten: gezond, lokaal, vegetarisch en biologisch. Alles zoveel mogelijk uit de streek. Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot. Onze toepassing van seizoensgebonden producten betekent ook: geen aardbeien en asperges in de winter. Gelukkig zijn er vele, prima alternatieven.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    9 september 2024
    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    23 augustus 2024
    Peulvruchten, goed voor jou, goed voor de wereld!

    Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die .

    2 augustus 2024
    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding!

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram