ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR

    Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen wij onze groei ook in 2019 voortzetten. Dat betekent bestaande klanten behouden en nieuwe relaties aangaan. Met als speerpunt ons concept Vitalier. Dat wil zeggen dagelijks wisselende gerechten: gezond, lokaal, vegetarisch en biologisch. Alles zoveel mogelijk uit de streek. Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot. Onze toepassing van seizoensgebonden producten betekent ook: geen aardbeien en asperges in de winter. Gelukkig zijn er vele, prima alternatieven.


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram