Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord niet gevonden hebben. Veel restanten kunnen heel verantwoord één of meer nachtjes overblijven, bijvoorbeeld in de koeling. Denk aan groente, pasta, rijst, vlees, vis & peulvruchten.
Deze producten kunnen we opnieuw verwerken en aanbieden, wat verspilling tegengaat en bijdraagt aan een duurzaam voedselsysteem. Ze vinden hun weg naar salade, soep, omelet en roerbak. Kortom: restjesdag in de catering? Wij zeggen doen!
Wilt u een overblijfgesprek? Mail dan naar info@liervan.nl!
"*" indicates required fields
Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .
Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .