RESTJESDAG IN DE CATERING. DOEN OF LATEN?

    Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord niet gevonden hebben. Veel restanten kunnen heel verantwoord één of meer nachtjes overblijven, bijvoorbeeld in de koeling. Denk aan groente, pasta, rijst, vlees, vis & peulvruchten.

    Deze producten kunnen we opnieuw verwerken en aanbieden, wat verspilling tegengaat en bijdraagt aan een duurzaam voedselsysteem. Ze vinden hun weg naar salade, soep, omelet en roerbak. Kortom: restjesdag in de catering? Wij zeggen doen!

    Wilt u een overblijfgesprek? Mail dan naar info@liervan.nl!


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    20 juni 2022
    Zeewier is hot!

    Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

    27 december 2021
    ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

    IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

    16 december 2021
    BESTE CATERAAR VAN NEDERLAND!

    Met ongelooflijk grote trots kunnen wij mededelen dat Van Lier Catering is uitgeroepen tot BESTE .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram