RESTJESDAG IN DE CATERING. DOEN OF LATEN?

    Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord niet gevonden hebben. Veel restanten kunnen heel verantwoord één of meer nachtjes overblijven, bijvoorbeeld in de koeling. Denk aan groente, pasta, rijst, vlees, vis & peulvruchten.

    Deze producten kunnen we opnieuw verwerken en aanbieden, wat verspilling tegengaat en bijdraagt aan een duurzaam voedselsysteem. Ze vinden hun weg naar salade, soep, omelet en roerbak. Kortom: restjesdag in de catering? Wij zeggen doen!

    Wilt u een overblijfgesprek? Mail dan naar info@liervan.nl!


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    6 mei 2024
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram