Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord niet gevonden hebben. Veel restanten kunnen heel verantwoord één of meer nachtjes overblijven, bijvoorbeeld in de koeling. Denk aan groente, pasta, rijst, vlees, vis & peulvruchten.
Deze producten kunnen we opnieuw verwerken en aanbieden, wat verspilling tegengaat en bijdraagt aan een duurzaam voedselsysteem. Ze vinden hun weg naar salade, soep, omelet en roerbak. Kortom: restjesdag in de catering? Wij zeggen doen!
Wilt u een overblijfgesprek? Mail dan naar info@liervan.nl!
"*" indicates required fields
Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .
Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .