Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .
Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord niet gevonden hebben. Veel restanten kunnen heel verantwoord één of meer nachtjes overblijven, bijvoorbeeld in de koeling. Denk aan groente, pasta, rijst, vlees, vis & peulvruchten.
Deze producten kunnen we opnieuw verwerken en aanbieden, wat verspilling tegengaat en bijdraagt aan een duurzaam voedselsysteem. Ze vinden hun weg naar salade, soep, omelet en roerbak. Kortom: restjesdag in de catering? Wij zeggen doen!
Wilt u een overblijfgesprek? Mail dan naar info@liervan.nl!
"*" indicates required fields
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .
Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023! Begin mei 2023 werden .
Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .