CARNAVAL IN GRONINGEN, THE DAY AFTER

    Het zal je misschien verbazen, maar Groningers kunnen echt carnaval vieren. Wat onze landgenoten beneden de grote rivieren aan feestelijks presteren, spelen de Groningers klaar op de zeeklei. Er zijn jaarlijks grote carnavalsoptochten in Barnflair, Ter Apel en Kloosterburen. Alaaf!

    Dit feest, dat voorafgaat aan de vastentijd, wordt vaak geassocieerd met overdadig eten en (alcohol) drinken. Hoe ga je daar als bedrijfsrestaurant mee om? Anders dan in het zuiden des lands gaat in Groningen tijdens carnaval het normale leven gewoon door. Dat is wel een verschil. Bij evenementen als carnaval gaan wij van Van Lier Catering graag in overleg met onze opdrachtgevers. Wat is gepast, gewenst of blijft liever achterwege? Wij maken een eet-en-drink programma op maat. Inclusief feestelijke aankleding van het restaurant.

    Vier je carnaval uitbundig? In elk geval is 'the day after' veel water drinken verstandig. Het helpt de afvalstoffen uit je lichaam kwijt te raken. Verder adviseren wij graag lichte, voedzame maaltijden. Uit voorzorg een snipperdag opnemen, ook dat is een goed advies.

    Rooie Rinus en Pé Daalemmer laten zien hoe Groningen carnaval viert: Carnaval in 't Noorden

     

    Je maakt het verschil met de regio!

    Van Lier Catering spreekt uw streektaal vloeiend. In een gezellig ons-kent-ons gesprek zetten wij graag de regionale kansen met u op een rij.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    30 oktober 2024
    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram