AFSCHEID VAN EEN GESLAAGD 2018

  In het afgelopen jaar hebben wij weer met veel plezier al onze gasten bediend. "Even in een andere wereld", dat is de ervaring die wij telkens willen bieden. Op ontspannen wijze genieten van lekker en gezond eten en drinken. Aantrekkelijk gepresenteerd en met volop variatie. Wij bedanken al onze relaties voor de goede samenwerking in de (bijna) twaalf maanden die achter ons liggen.

  De samenwerking met onze opdrachtgevers Nedmag in Veendam en Waterschap Drents Overijsselse Delta is verlengd met weer een aantal jaren. Dit is een beloning voor onze uitstekende dienstverlening. Zowel de gastvrijheid van ons team als het geboden assortiment (variatie, vers en lokaal) krijgen deze waardering.

   

  Wat 2019 zal brengen

  Bij een terugblik op het oude jaar, hoort ook een voorspelling voor de toekomst. Wij verwachten dat trends en actualiteit om steeds meer flexibiliteit van ons vragen. Bovendien zien wij dat het bedrijfsrestaurant in toenemende mate een ontmoetingsplek is, waar een drankje en een hapje samengaan met een werkoverleg. Zo is de kantine van toen veranderd in een bedrijfsrestaurant, een locatie die steeds meer het karakter heeft van een eigentijds restaurant.

  Het is een aantrekkelijke plek voor medewerkers om in de eigen organisatie even 'weg' te zijn. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een presentatie of voor de afronding van een document. Steeds vaker is het bedrijfsrestaurant de hele dag 'in bedrijf'. Dat vraag om een ander assortiment: van ontbijt tot gezonde tussendoortjes, lunch en warme maaltijd.


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  7 maart 2024
  Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

  Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

  6 februari 2024
  De trends voor bedrijfscatering

  Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

  21 november 2023
  Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

  Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram