OOK VEELZIJDIG VOOR VEGETARIËR EN VEGANIST

  Steeds meer mensen maken kennis met vleesloos of diervrij eten. Wil je dit serieus aanpakken, dan zet je dit nieuwe eetpatroon natuurlijk door op je werk. De vraag is: hoe? Van Lier Catering brengt je op ideeën waardoor je smakelijke en voedzame alternatieven leert kennen.

  Bij Van Lier Catering kun je als vegetariër of veganist gewoon terecht in het bedrijfsrestaurant. Wij maken met onze opdrachtgevers duidelijke afspraken over de aangeboden producten voor deze beide doelgroepen. Onze medewerkers geven graag een toelichting bij de vegetarische en veganistische gerechten.

   

  De kunst van de eigen keuzes

  Ieder mens maakt zijn eigen keuzes als het om eten gaat. De één kiest met zijn ogen (dat ziet er lekker uit), de ander kiest op basis van doktersadvies of levenswijze. Zelfs binnen een specifieke levenswijze kunnen de keuzes verschillen. Je kunt vegetariër voor één dag in de week zijn (meatfree monday) of voor alle dagen van het jaar. Ga je als vegetariër nog een stapje verder, dan kom je op het terrein van de veganist. Een veganist streeft ernaar alle dierlijke producten te vermijden, zoals vlees, gelatine, leer, bont en wol. Ook de door dieren voorgebrachte producten staan op het lijstje 'te vermijden', denk aan: zuivel en honing.

   

  Lekkere plantaardige alternatieven

  Als innovatief cateringbedrijf hebben wij voor vegetariër en veganist een speciaal aanbod. Smakelijk en voedzaam. Zo kunnen uw medewerkers bij ons zowel vleesloos als geheel diervrij eten. De uitgesloten dierlijke voedingsmiddelen zijn vervangen door plantaardige alternatieven, zoals fruit, groenten, granen en noten, aangevuld met sojabonen, peulen en specerijen. Zo krijgen vegetariërs en veganisten die juiste voedingsstoffen binnen. Wij blijven ons verbeteren voor een rijk en gevarieerd aanbod.

   

  Wil je met ons in gesprek over vleesloos of diervrij in uw bedrijfsrestaurant? Bel ons: 0592-462435


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  21 november 2023
  Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

  Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

  27 juli 2023
  Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

  Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

  27 juli 2023
  Ondernemerschap in de regio

  Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram