KEURMERK VOCCATERAARS

    Het jaar 2018 begint goed voor Van Lier Catering!

    Met ingang van 1 januari 2018 heeft Branchvereniging VOCCateraars haar eigen VOCC-Keurmerk geïntrodueerd. Het Keurmerk wordt mede verzorgd door Keurmerk Nederland B.V. in samenwerking met het Bestuursbureau van VOCCateraars.

    Wanneer (potentiële) leden van de VOCC voldoen aan de normen en waarden, behorende bij het lidmaatschap van hen branchevereniging, kunnen zij het keurmerk verkrijgen.

    De normen en waarden worden gezamenlijk vastgesteld door haar leden en het bestuur.

    Tijdens de beurs HORECAVA in Amsterdam, hebben wij op 11 januari 2018 met trots het eerste VOCC-keurmerkcertificaat in ontvangst mogen nemen. Het keurmerkcertificaat werd uitgereikt door voorzitter van VOCCateraars, Ruud Baljé en door Gijsbert van Voorst van Keurmerk Nederland.

     


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram