Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Het jaar 2018 begint goed voor Van Lier Catering!
Met ingang van 1 januari 2018 heeft Branchvereniging VOCCateraars haar eigen VOCC-Keurmerk geïntrodueerd. Het Keurmerk wordt mede verzorgd door Keurmerk Nederland B.V. in samenwerking met het Bestuursbureau van VOCCateraars.
Wanneer (potentiële) leden van de VOCC voldoen aan de normen en waarden, behorende bij het lidmaatschap van hen branchevereniging, kunnen zij het keurmerk verkrijgen.
De normen en waarden worden gezamenlijk vastgesteld door haar leden en het bestuur.
Tijdens de beurs HORECAVA in Amsterdam, hebben wij op 11 januari 2018 met trots het eerste VOCC-keurmerkcertificaat in ontvangst mogen nemen. Het keurmerkcertificaat werd uitgereikt door voorzitter van VOCCateraars, Ruud Baljé en door Gijsbert van Voorst van Keurmerk Nederland.
"*" indicates required fields
Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .
Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .