APPARATUUR, WIE ONDERHOUDT HET?

    Zelf de apparatuur onderhouden?

    In de thuiskeuken beschikt de particulier over allerlei apparaten om goed keukenwerk te verrichten. Van citruspers en heteluchtoven tot vaatwasser en waterkoker. In de praktijk van de cateraar is dat ook het geval. Met dit verschil dat professionele apparatuur aan allerlei richtlijnen moet voldoen om gebruikt te mogen worden.

    Het onderhoud aan de machines kunt u uitbesteden of zelf doen. Het voordeel van zelf doen is dat u de kosten laag houdt. Ook kunt u bij uitval snel handelen en bent u snel weer operationeel. Anderzijds heeft u geschoolde medewerkers nodig die het betreffende werk kunnen uitvoeren.

    Tja, zelf doen of uitbesteden? Wat ons betreft ligt de waarheid in het midden. Op basis van een goede instructie kunnen medewerkers in de keuken of in de bediening veel klein onderhoud zelf uitvoeren. Het is de moeite waard het technische en onderhoudswerk eens onder de loep te nemen.

    Welke apparatuur is aanwezig? Welk groot en klein onderhoud is erop van toepassing? Hoe kunt u daar het meest efficiënt en kostenbewust mee omgaan? Bel ons voor overleg! Ook als het gaat om de duurzaamheid van de apparaten.

     

    0592-462435


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    20 juni 2024
    Gastvrijheid maakt het verschil!

    Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .

    6 mei 2024
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram