APPARATUUR, WIE ONDERHOUDT HET?

  Zelf de apparatuur onderhouden?

  In de thuiskeuken beschikt de particulier over allerlei apparaten om goed keukenwerk te verrichten. Van citruspers en heteluchtoven tot vaatwasser en waterkoker. In de praktijk van de cateraar is dat ook het geval. Met dit verschil dat professionele apparatuur aan allerlei richtlijnen moet voldoen om gebruikt te mogen worden.

  Het onderhoud aan de machines kunt u uitbesteden of zelf doen. Het voordeel van zelf doen is dat u de kosten laag houdt. Ook kunt u bij uitval snel handelen en bent u snel weer operationeel. Anderzijds heeft u geschoolde medewerkers nodig die het betreffende werk kunnen uitvoeren.

  Tja, zelf doen of uitbesteden? Wat ons betreft ligt de waarheid in het midden. Op basis van een goede instructie kunnen medewerkers in de keuken of in de bediening veel klein onderhoud zelf uitvoeren. Het is de moeite waard het technische en onderhoudswerk eens onder de loep te nemen.

  Welke apparatuur is aanwezig? Welk groot en klein onderhoud is erop van toepassing? Hoe kunt u daar het meest efficiënt en kostenbewust mee omgaan? Bel ons voor overleg! Ook als het gaat om de duurzaamheid van de apparaten.

   

  0592-462435


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram