UITZONDERINGEN IN DIEETWENSEN ZIJN DE REGEL

  Wil je het Millennials naar de zin maken, houd dan rekening met een goede mix tussen met Mij en de Maatschappij. De Millennial is begaan met het milieu en de samenleving in het algemeen, maar dat neemt niet weg dat de persoonlijke voorkeuren een belangrijke plaats innemen.

   

  "Puntje-puntje-vrij" eten

  De Millennial wil eten volgens de eigen normen. Wat uitzonderingen waren, is nu normaal. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, veganistisch of allergenen.

   

  Een dergelijk gerecht kan dan worden geserveerd door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt, denk aan het Brownies & Downies* concept. Daarnaast is gezond eten vanzelfsprekend. Het is logisch dat de frituurpan plaats maakt voor de saladebar en dat vlees wat meer ruimte geeft aan groenten.

   

  Je gemoedstoestand

  Wil je helemaal hip zijn, dan is eten volgens je gemoedstoestand 'hot'. Zo zijn er vijf moods waar de kok bij kan aansluiten: blij, concentratie, energie, weerstand en off-day. Je gebruikt je maaltijd in een inspirerende omgeving, denk aan een buitenbar, een kruidentuin of settings die overeenkomen met het avontuurlijke gevoel dat foodtrucks oproepen. Wil je een gesprek over Mij en de Maatschappij? Bel ons: 0592-462 435. Of gebruik het contactformulier.

   

  (*Even ter zijde: in het bedrijfsrestaurant van Waterschap Drents Overijsselse Delta serveren wij producten die door medewerkers van Brownies & Downies zijn samengesteld.)


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram