Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Het kabinet wil dat wij Nederlanders minder snel ziek worden en gezonder oud worden. Daarvoor is het Nationaal Preventieakkoord opgesteld en dat bevat tal van voorstellen. Wij hebben dit document bestudeerd en daarbij gelet op onze verantwoordelijkheid. Veel van de voorgestelde maatregelen zijn voor ons al dagelijkse kost. Denk aan het tegengaan van overgewicht. Meer aandacht voor de Schijf-van-Vijf-consumptie. Verlaging van het suikergehalte in producten zoals frisdrank en zuivel. Kleine porties van snoep, chocolade en koek. Al deze punten hebben al onze aandacht.
Op basis van het Nationaal Preventieakkoord, kijken wij nog eens kritisch waar wij onszelf kunnen verbeteren. Wilt u met ons in overleg over dit akkoord? Het heeft immers consequenties voor alle werkgevers. Bel of mail ons voor een afspraak.
Meer weten: Nationaal Preventieakkoord
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .