CLOCKLESS EATING, DE TIJD ZAL HET UITWIJZEN

    Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in de media. Wat dat precies voor ons betekent is nog ongewis. Een feit dat de klassieke kantine verleden tijd is en het moderne restaurant zich doorontwikkelt. Wij veranderen onze diensten in overleg met onze opdrachtgevers. Zo zijn er meerdere momenten op de dag waarop uw gasten kunnen eten: clockless eating. Een laat ontbijt, een vroege lunch of een avondmaaltijd. Voor de fysieke werker of de strategische denker hebben wij aangepaste menu's: dat is 'activity based catering'. De variatie neemt toe en juist dat maakt ons werk zo boeiend.

     

    Bel mij voor een clockless gesprek!


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    27 juli 2023
    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    27 juli 2023
    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    17 maart 2023
    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram