Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in de media. Wat dat precies voor ons betekent is nog ongewis. Een feit dat de klassieke kantine verleden tijd is en het moderne restaurant zich doorontwikkelt. Wij veranderen onze diensten in overleg met onze opdrachtgevers. Zo zijn er meerdere momenten op de dag waarop uw gasten kunnen eten: clockless eating. Een laat ontbijt, een vroege lunch of een avondmaaltijd. Voor de fysieke werker of de strategische denker hebben wij aangepaste menu's: dat is 'activity based catering'. De variatie neemt toe en juist dat maakt ons werk zo boeiend.
"*" indicates required fields
Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .
Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .