Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in de media. Wat dat precies voor ons betekent is nog ongewis. Een feit dat de klassieke kantine verleden tijd is en het moderne restaurant zich doorontwikkelt. Wij veranderen onze diensten in overleg met onze opdrachtgevers. Zo zijn er meerdere momenten op de dag waarop uw gasten kunnen eten: clockless eating. Een laat ontbijt, een vroege lunch of een avondmaaltijd. Voor de fysieke werker of de strategische denker hebben wij aangepaste menu's: dat is 'activity based catering'. De variatie neemt toe en juist dat maakt ons werk zo boeiend.
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .