CLOCKLESS EATING, DE TIJD ZAL HET UITWIJZEN

    Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in de media. Wat dat precies voor ons betekent is nog ongewis. Een feit dat de klassieke kantine verleden tijd is en het moderne restaurant zich doorontwikkelt. Wij veranderen onze diensten in overleg met onze opdrachtgevers. Zo zijn er meerdere momenten op de dag waarop uw gasten kunnen eten: clockless eating. Een laat ontbijt, een vroege lunch of een avondmaaltijd. Voor de fysieke werker of de strategische denker hebben wij aangepaste menu's: dat is 'activity based catering'. De variatie neemt toe en juist dat maakt ons werk zo boeiend.

     

    Bel mij voor een clockless gesprek!


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram