IN BALANS MET ONZE HARTELIJKE GROENTEN!

    Ze liggen er vaak zo vanzelfsprekend bij: groenten. Maar wat ligt daar nou echt?

    Per groentesoort kunnen de hoeveelheden voedingsstoffen erg verschillen, denk aan de vitamines, mineralen en voedingsvezels. Ook het seizoen, de teelt en de versheid van een groente spelen een belangrijke rol bij de hoogte van de voedingswaarde. Ga je nog een stapje verder, dan let je op de plaats van herkomst. Haal je groente uit de directe omgeving, dan is de milieubelasting vanwege transport het laagst.

    Bij Van Lier Catering houden wij met al deze aspecten rekening, voordat wij onze groenten aanbieden. Dit draagt ertoe bij dat uw medewerkers elke dag verse, voedingsrijke groenten gebruiken, die geteeld zijn met respect voor het milieu. Gevarieerd en smakelijk. Ook de originele en uitnodigende presentatie speelt daarbij een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de groente smoothies. Want vaak is je menu samenstellen meer een emotionele dan een rationele keuze. Bij Van Lier Catering zijn wij elke dag bezig om daarin een gezonde balans aan te brengen.

     

    Benieuwd hoe wij dit in uw bedrijfsrestaurant kunnen implementeren? Bel gerust: 0592-462435


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    20 juni 2024
    Gastvrijheid maakt het verschil!

    Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .

    6 mei 2024
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram