DE GEZONDE COMPENSATIE VAN DE CATERAAR

  Veel mensen hebben moeite met het doorbereken van hun vaste eetgewoonten. Ook als die leiden tot hoge bloeddruk, obesitas en diabetes. Als cateraar neemt Van Lier haar verantwoordelijkheid door gezonde menu's aan te bieden. De bezoeker van een bedrijfsrestaurant verwacht dat ook een beetje.

  In het bedrijfsrestaurant eet je een frisse salade met volkorenbrood, zodat je je in het weekend een kroket kunt veroorloven. Veel mensen houden er onbewust een dergelijke eet-ik-wel-gezond-boekhouding op na. De uitglijders van thuis worden in het bedrijfsrestaurant goedgemaakt. Werkgevers werken daar graag aan mee: zij zien met plezier hoe medewerkers kiezen voor verantwoorde schotels. Gezond eten leidt tot minder ziekteverzuim en een betere kwaliteit van de geleverde arbeid.

  We zijn en blijven mensen. Het valt niet mee om als individu met alles goed bezig te zijn, ook als het om eten gaat. Het bedrijfsrestaurant helpt je een hand(je)!

  Per 1 april voeren wij de lentecyclus op onze Vitalier locaties. Dit betekent dat de lente in het zonnetje staat. Ben je benieuwd hoe een verantwoord lente weekmenu eruit ziet? Download hier een inspirerend voorbeeld.


  e-boek trends in Catering

  Download GRATIS

  De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
  Download hier

  Volg ons

  Wilt u op de hoogte blijven?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief

  "*" indicates required fields

  NAAM*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lees ook

  17 maart 2023
  Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

  Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

  6 maart 2023
  Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

  Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

  20 juni 2022
  Zeewier is hot!

  Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram