STUKJES ALS VAN KIP

    Het onbekende laten beminnen

    Wil je consumenten laten kennismaken met iets nieuws? Dan is dit een wijze raad: sluit aan bij het bekende. Dat maakt snel vertrouwd. Als je winkelt bij ‘s lands grootste supermarkt, op zoek naar vegetarische producten, tref je bijvoorbeeld aan ‘stukjes als van kip’. Ook zijn er vele worstjes, burgers, schnitzels en balletjes. Dat zijn vertrouwde verschijningsvormen, in een vegetarische variant. Ook in onze bedrijfsrestaurants maken wij de vleesloze gerechten populair door ze aan te bieden in bekende presentatievormen.


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram