EET JE GROENTE DAG

    Op 17 juni is het "eet je groente dag" ter promotie van een gezonder eetpatroon met veel groenten.

    Steeds meer mensen kiezen voor vegetarische maaltijden en sommigen zelfs veganistisch. Wij als Van Lier Catering leveren al jaren maatwerk. Al bijna 26 jaar om precies te zijn.

    In deze 26 jaar is er een hoop veranderd in de food-business. De ene noemt het vegetarische eten een trend, de ander kiest heel bewust voor een andere levensstijl. Voor ons maakt het niet uit waarom je vegetarisch  of zelfs veganistisch eet, zolang je bij ons maar keuze genoeg hebt.

    De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan het opstellen van vegetarische en veganistische recepten. Want hoe beleg je dan eigenlijk een broodje? In onze zomermenucyclus zijn de volgende variaties terug te vinden:

    • Toast met aardbeienjam, verse aardbeien en kaneel
    • Pita XL met houmous, komkommer, tomaat en peterselie
    • Luxe gebakken brood met oude kaas, appelstroop, rucola en walnoten
    • Sandwiches met houmous, zongedroogde tomaten, julienne wortel en sla machee
    • Wrap met houmous, avocado, taugé, rucola en zwarte olijven
    • Regenboogsalade met gemengde paprika, rode kool, maïs en verschillende soorten noten

    Al trek?

    Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsrestaurant en wat wij daarin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0592-462435 of mail naar info@liervan.nl


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    9 september 2024
    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram