ONTZOUTEN VAN ONZE SMAAK

    Dat de meeste mensen te veel zout eten is genoegzaam bekend. De vraag is hoe je minder zout introduceert in een samenleving met een hoge zout-gewenning. Als bedrijfscateraar past Van Lier op haar locaties diverse methoden toe. Zo kunnen we in overleg met welbekende zoutvaatje van de tafels weglaten. Er is nog wel zout te verkrijgen, maar dat vraagt om een wandelingetje naar het buffet. Wat doen wij nog meer op onze locaties?

     

    Koken zonder zouttoevoeging

    Een andere mogelijkheid is het zout te vervangen door smaakvolle kruidenmengsels. Dat biedt meteen een alternatief voor traditionele, zoute aromaflesjes. Ook vermijdt Van Lier zout dat grof van korrel is. Als het fijn van korrel is, gebruiken mensen minder zout. Kun je het zout toevoegen echt niet laten? Dan kun je Jozo Bewust of Lo Salt gebruiken. Hierin is een deel van het natrium vervangen door kalium en magnesium.

     

    Kwaliteit

    Tot slot nemen wij het op voor onze Van Lier catering professionals. Een specialist weet wat hij doet, neem zijn vakmanschap serieus. Extra zout toevoegen is een goede smaak en kwaliteit van de catering professional in twijfel trekken.

    Op zoek naar een gezonde oplossing voor uw bedrijfsrestaurant? Klik hier!


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 juli 2025
    Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt!

    Duurzame bedrijfscatering: hoe Van Lier het verschil maakt Duurzaamheid is niet langer een optie, maar .

    22 mei 2025
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    22 mei 2025
    Werknemersbetrokkenheid en personalisatie: De toekomst van bedrijfscatering!

    Werknemersbetrokkenheid en personalisatie: De toekomst van bedrijfscatering! In de moderne werkomgeving is catering meer dan .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram