VITALIER DAT IS CATERING VAN 'VAN HIER'

    Heb je wel eens een kleinschalige kaasmakerij bezocht? Of een biologisch tuinbouwbedrijf? Dan weet je hoe leuk het is om 'lokaal' te eten. Weten waar je voedsel vandaan komt, dat spreekt aan in een steeds 'globalere' wereld. Het is alsof je maag zich beter thuis voelt. Dit regionale karakter is onderdeel van ons concept Vitalier. Wij kennen onze leveranciers persoonlijk en zij spelen in op onze wensen. Verder staat Vitalier voor een zorgvuldig opgebouwd assortiment gerechten, seizoensgebonden en uitnodigend gepresenteerd. Onze medewerkers voelen zich verbonden met het restaurant waar zij werken. Zij kennen de lokale gewoonten en spreken hun gasten vriendelijk aan, serieus als het nodig is en met een grapje als het kan.

     

    Ik ben in voor een vitaal gesprek!


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    9 september 2024
    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram