Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Heb je wel eens een kleinschalige kaasmakerij bezocht? Of een biologisch tuinbouwbedrijf? Dan weet je hoe leuk het is om 'lokaal' te eten. Weten waar je voedsel vandaan komt, dat spreekt aan in een steeds 'globalere' wereld. Het is alsof je maag zich beter thuis voelt. Dit regionale karakter is onderdeel van ons concept Vitalier. Wij kennen onze leveranciers persoonlijk en zij spelen in op onze wensen. Verder staat Vitalier voor een zorgvuldig opgebouwd assortiment gerechten, seizoensgebonden en uitnodigend gepresenteerd. Onze medewerkers voelen zich verbonden met het restaurant waar zij werken. Zij kennen de lokale gewoonten en spreken hun gasten vriendelijk aan, serieus als het nodig is en met een grapje als het kan.
"*" indicates required fields
Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .
Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .
Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .