Catering Friesland
Met gezonde en lokale menu's werken aan een vitale en duurzame toekomst.

IN FRIESLAND BIEDEN WIJ CATERING VOOR

Waarom kiezen voor een cateraar uit  regio Friesland?

1

Offerte binnen twee dagen op maat uitgewerkt.

2

Wij denken écht met u mee.

3

Geen verrassingen achteraf.

4

Verse streekproducten van herkenbare lokale bedrijven.

5

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Het is verstandig om gedegen advies in te winnen met betrekking tot uw cateringsituatie. U wilt toch ook graag vooraf weten waar u aan toe bent? Wij laten u graag de mogelijkheden zien van onze diensten met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 
Beste cateraar
van Nederland

Vraag een vrijblijvende
offerte aan

Offerte Evenementencatering

"*" indicates required fields

Naam*
Wat voor soort evenement betreft dit?*
AARD VAN DE ACTIVITEIT

Een gezonde keuze aan streekproducten voor catering uit Friesland.

Van Lier werkt samen met lokale boeren en retailers in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. Als cateraar uit Drenthe kennen wij de bedrijven persoonlijk, snappen hun distributie en werken graag met ze samen. Of het nu gaat om bedrijfscatering, onderwijscatering of een evenement; "Als je weet waar je eten vandaan komt, dan smaakt het meteen een stuk lekkerder!"

ONZE CATERING DIENSTEN

CATERING FRIESLAND SUCCESVERHALEN

“We waren niet meer tevreden over de vorige cateraar. Dit bedrijf was te groot, opereerde landelijk en dacht niet echt met ons mee. Wij hebben voor Van Lier gekozen door de servicegerichte houding, het meedenken en het regionale karakter van het bedrijf.”
Martin Jansen — Suiker Unie Groningen

Download onze cateringbrochure.

Geinteresseerd in onze werkwijze en de vernieuwende mogelijkheden voor uw catering? 

Met catering in Friesland ondersteunen wij van aanbesteding tot uitvoering.

Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw bedrijfsfilosofie en de behoeften van uw medewerkers. Wij denken in oplossingen en ontzorgen u volledig op het gebied van onze dienstverlening, niet alleen in het restaurant maar ook bij vergaderingen en evenementen. Dat is waar het om draait bij de ondersteuning door Van Lier.

Geïnteresseerd in onze werkwijze en de mogelijkheden voor catering in Friesland?

Catering in Friesland vraagt om beleving, flexibiliteit, innovatie en een sfeer zoals je in de horeca ervaart. Of het nu gaat om bedrijfscatering, onderwijscatering of evenementencatering, onze intentie is om eten & drinken met veel passie, een professionele aanpak en lokaal ondernemerschap naar uw locatie te brengen. Tijdens een persoonlijk gesprek denken wij met u mee en maken een op maat gemaakte offerte aan de hand van uw situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij zijn trots op de seizoensgroenten van De Grote Tor. Geteeld in de regio, met respect voor het mileu. 

Gezond eten en het milieu sparen, dat staat hoog in het vaandel van Van Lier. Aangezien de teelt van kasgroenten veel energie kost, geeft Van Lier daarom de voorkeur aan groenten van het land. Geteeld in de regio, met respect voor het milieu. Biologisch landbouwbedrijf De Grote Tor verbouwt onze seizoensgroenten. Het bedrijf is gelegen in een natuurgebied, in het hart van Noord-Nederland, daar waar de provinciegrenzen van Friesland, Groningen en Drenthe elkaar ontmoeten.
Rijnie Trip Eigenaar Van Lier Catering

RIJNIE

Gastvrijheid in catering 

"Hospitality in de cateringbranche wordt steeds belangrijker. Gastvrij zijn houdt in dat je vriendelijk, warm, oprecht en hulpvaardig bent. Door die houding ontstaat een diepere relatie en een gevoel van verbinding tussen de medewerkers en de gasten. Dit is waarvoor Van Lier Catering staat!"

LEES MEER OVER CATERING in regio Friesland

ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

BELEEF DE GASTVRIJHEID

Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het .

VITALIER DAT IS CATERING VAN 'VAN HIER'

Heb je wel eens een kleinschalige kaasmakerij bezocht? Of een biologisch tuinbouwbedrijf? Dan weet je .
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram