WEEK ZONDER VLEES - ONZE LOCATIES DOEN MEE!

    Van Lier is officiƫle deelnemer

    Over de impact van vleesconsumptie op het milieu lopen de meningen uiteen. Diverse instituten hanteren andere waarden. Waar iedereen het over eens is: de impact is groot. Dat dit anders moet en kan... ook wij stellen ons achter dit doel. Van Lier Catering stimuleert het gebruik van vegetarische gerechten, zonder de vleesconsumptie te demoniseren. In de Nationale Week Zonder Vlees (11 t/m 17 maart 2019) ontbreekt het vlees op diverse locaties van ons. Met uiteraard een accent op vegetarische alternatieven. Ook kunnen de locaties gebruik maken van een flyer voor onze gasten waarin wij de actie motiveren.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    9 september 2024
    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    23 augustus 2024
    Peulvruchten, goed voor jou, goed voor de wereld!

    Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die .

    2 augustus 2024
    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding!

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiƫle verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram