WEEK ZONDER VLEES - ONZE LOCATIES DOEN MEE!

    Van Lier is officiële deelnemer

    Over de impact van vleesconsumptie op het milieu lopen de meningen uiteen. Diverse instituten hanteren andere waarden. Waar iedereen het over eens is: de impact is groot. Dat dit anders moet en kan... ook wij stellen ons achter dit doel. Van Lier Catering stimuleert het gebruik van vegetarische gerechten, zonder de vleesconsumptie te demoniseren. In de Nationale Week Zonder Vlees (11 t/m 17 maart 2019) ontbreekt het vlees op diverse locaties van ons. Met uiteraard een accent op vegetarische alternatieven. Ook kunnen de locaties gebruik maken van een flyer voor onze gasten waarin wij de actie motiveren.


    e-boek trends in Catering

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    21 november 2023
    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram