Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Van Lier is officiële deelnemer
Over de impact van vleesconsumptie op het milieu lopen de meningen uiteen. Diverse instituten hanteren andere waarden. Waar iedereen het over eens is: de impact is groot. Dat dit anders moet en kan... ook wij stellen ons achter dit doel. Van Lier Catering stimuleert het gebruik van vegetarische gerechten, zonder de vleesconsumptie te demoniseren. In de Nationale Week Zonder Vlees (11 t/m 17 maart 2019) ontbreekt het vlees op diverse locaties van ons. Met uiteraard een accent op vegetarische alternatieven. Ook kunnen de locaties gebruik maken van een flyer voor onze gasten waarin wij de actie motiveren.
"*" indicates required fields
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .