Cateringmedewerker C / horecabeheerder 30 uur - Deventer

    De beste cateraar van Nederland is op zoek naar jou! Wel het horeca gevoel maar gunstige werktijden en dagen, dan ben jij op zoek naar ons!

    Bij Van Lier Catering zoeken we een nieuwe collega die op een locatie in Deventer. Een collega die als cateringmedewerker C / horecabeheerder aan de slag kan voor 30 uur per week.

     

    Wij zoeken

    • een cateringmedewerker C / Horecabeheerder A voor 5 dagen per week
    • je werkt 30 uur per week
    • je runt de locatie samen met 1 collega
    • we zoeken een collega liefst uit (de regio) Deventer
    • in ons restaurant in Deventer verwachten we dagelijks ca. 50 gasten

     

    Wij willen graag een collega die beschikt over de volgende eigenschappen:

    • je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de bedrijfscatering
    • je bent gastvriendelijk en representatief
    • je kan zelfstandig werken
    • je bent gemotiveerd en leergierig

     

    Je werkzaamheden zijn onder andere:

    • voorbereidingen voor de lunch zoals:
    • het bereiden van soepen, belegde broodjes, maaltijdsalades, smoothies etc.
    • het inrichten van de zelfbedieningsbuffetten
    • tussendoor afwaswerkzaamheden
    • het te woord staan en/of assisteren van gasten bij de kassa
    • het schoonmaken van de keuken en keukenmaterialen
    • het schoonhouden en vullen van warme dranken automaten

     

    Wij bieden

    • een salaris conform de Hospitality CAO van € 1986,55 per maand bij 30 uur per week.
    • 5 weken vakantie per jaar
    • Kilometervergoeding conform de CAO
    • Opleidingsmogelijkheden
    • Een fijne, gezellige werkplek bij de beste cateraar van Nederland!

     

    Solliciteer snel en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Je kunt je sollicitatie met motivatie sturen naar r.trip@liervan.nl


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    6 mei 2024
    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    7 maart 2024
    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    6 februari 2024
    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram