altijd vers 

& lokaal

meer

Uitzonderingen in dieetwensen zijn de regel

21-11-2018

Wil je het Millennials naar de zin maken, houd dan rekening met een goede mix tussen met Mij en de Maatschappij. De Millennial is begaan met het milieu en de samenleving in het algemeen, maar dat neemt niet weg dat de persoonlijke voorkeuren een belangrijke plaats innemen.

 

"Puntje-puntje-vrij" eten

De Millennial wil eten volgens de eigen normen. Wat uitzonderingen waren, is nu normaal. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, veganistisch of allergenen.

 

Een dergelijk gerecht kan dan worden geserveerd door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt, denk aan het Brownies & Downies* concept. Daarnaast is gezond eten vanzelfsprekend. Het is logisch dat de frituurpan plaats maakt voor de saladebar en dat vlees wat meer ruimte geeft aan groenten.

 

Je gemoedstoestand

Wil je helemaal hip zijn, dan is eten volgens je gemoedstoestand 'hot'. Zo zijn er vijf moods waar de kok bij kan aansluiten: blij, concentratie, energie, weerstand en off-day. Je gebruikt je maaltijd in een inspirerende omgeving, denk aan een buitenbar, een kruidentuin of settings die overeenkomen met het avontuurlijke gevoel dat foodtrucks oproepen. Wil je een gesprek over Mij en de Maatschappij? Bel ons: 0592-462 435. Of gebruik het contactformulier.

 

(*Even ter zijde: in het bedrijfsrestaurant van Waterschap Drents Overijsselse Delta serveren wij producten die door medewerkers van Brownies & Downies zijn samengesteld.)


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen