altijd vers 

& lokaal

meer

BLOG: Aanbesteden

17-10-2017

A A N B E S T E D E N

 

Onlangs had ik een gesprek met een telecommaatschappij over de komende veranderingen binnen hun branche. Door meerdere maatschappijen was ik benaderd met een super aanbod. De hoogte van de prijzen verschilde nogal waardoor ik achterdochtig werd; vergelijkbare kwaliteit tegen uiteenlopende prijzen.

En dan stel je jezelf de vraag, wat vind ik belangrijk? Een goede kwaliteit, of een (te) lage prijs? “Goedkoop is duurkoop”, dat heeft iedereen wel eens ervaren. Helaas gebeurt dit ook te vaak bij catering aanbestedingen. Prijsvechters doen u een aanbod ver onder de prijs van de zittende cateraar en beloven daarnaast (gouden) bergen. Echter kost die kwaliteit achteraf vaak meer dan van te voren is beloofd. Per saldo vallen de kosten dan hoger uit of het gebrek aan service zorgt voor onvrede onder uw medewerkers.

Om dit te voorkomen is het verstandig om gedegen advies in te winnen met betrekking tot uw catering situatie. U wilt toch ook graag vooraf weten waar u aan toe bent? Wij laten u graag de mogelijkheden zien van onze diensten met betrekking tot uw eigen situatie. Van ons krijgt u een eerlijk verhaal, een eerlijke service, eerlijke en regionale producten, maar vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding, zonder verrassingen achteraf. 

Ik plan graag een afspraak met u in. Neem hiervoor contact op met 0592-462435 of mail naar r.trip@liervan.nl

 

Tot ziens!

Rijnie Trip

Directeur Van Lier Catering BV


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen