altijd vers 

& lokaal

meer

Apparatuur, wie onderhoudt het?

20-9-2018

Zelf de apparatuur onderhouden?

In de thuiskeuken beschikt de particulier over allerlei apparaten om goed keukenwerk te verrichten. Van citruspers en heteluchtoven tot vaatwasser en waterkoker. In de praktijk van de cateraar is dat ook het geval. Met dit verschil dat professionele apparatuur aan allerlei richtlijnen moet voldoen om gebruikt te mogen worden.

Het onderhoud aan de machines kunt u uitbesteden of zelf doen. Het voordeel van zelf doen is dat u de kosten laag houdt. Ook kunt u bij uitval snel handelen en bent u snel weer operationeel. Anderzijds heeft u geschoolde medewerkers nodig die het betreffende werk kunnen uitvoeren.

Tja, zelf doen of uitbesteden? Wat ons betreft ligt de waarheid in het midden. Op basis van een goede instructie kunnen medewerkers in de keuken of in de bediening veel klein onderhoud zelf uitvoeren. Het is de moeite waard het technische en onderhoudswerk eens onder de loep te nemen.

Welke apparatuur is aanwezig? Welk groot en klein onderhoud is erop van toepassing? Hoe kunt u daar het meest efficiënt en kostenbewust mee omgaan? Bel ons voor overleg! Ook als het gaat om de duurzaamheid van de apparaten.

 

0592-462435


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen